Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régit egy új feledteti vagy várjuk meg amíg a régin túl tesszük magunkat?
Figyelt kérdés
Ti melyik elvet valljátok? Ha esetleg van példa leírhatjátok. Köszönöm2011. aug. 15. 12:44
1/22 anonim válasza:
Vàrd meg amig tùlteszed magadat. Viszont ezt sem lehet tudni igazàból, mert lehet néhàny napon belül ràd talàl egy jobb és szebb boldogsàg!
2/22 A kérdező kommentje:
Első nagy szerelem, első nagy csalódás. Ezért kérdezem, mert nem tudom, hogy mitévő legyek. Melyik a jobb megoldás.
21L
2011. aug. 15. 12:51
3/22 anonim válasza:
Én azt vallom, ki kell pihenni a régit. Meg kell gyászolni. Két óriási szerelem úgysem követi egymást az egyik napról a másikra, ez igy van jól. Én ha szakitok, komolyan szakitok, és utána élvezem a szabadságomat, hogy végre magam vagyok. Persze az első hetek kegyetlenek, bőgők,nemfürdök,nemalszok,nemeszek, csak iszok aztán ez elül és ekkor érzem jól magam. Flörtölök, bulizok és egyáltalán nem vágyom új szerelemre. A szerelem akkor a legszebb ha betoppan.
4/22 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy az új nem tud felejtetni. Mindig a régit keresed majd benne, próbálod majd bemagyarázni hogy ő jó lesz, szerintem kész Önbecsapás! Egy nagy szenvedélyes szerelmet ki kell tombolni, mert nagy tűzet hagy maga után, és meg kell várni amig már csak a hamu marad.
5/22 anonim válasza:
Akkor nem biztos, hogy ez a nagy szerelem nem köszönt be ùjra hozzàd a régivel. Miért szakitottatok az is sokat szàmit?
6/22 A kérdező kommentje:
Röviden leírom. Szünetet kért tőlem, mert össze volt zavarodva, de mindennap beszéltünk telefonon és 1 héten 2-3 alkalommal ide jött. Csak úgy, de puszi sem volt köztünk, hozott valami ajándékot és ment. Nem régen tudtam meg, hogy 3 hete van valakije( nem ő mondta el) ide jött sírt 1 órán keresztül azt mondta nem szereti stb...Nem fogom vissza fogadni, bár ő még nem is próbálkozik.
2011. aug. 15. 13:00
7/22 A kérdező kommentje:
Nem engem nem szeret, hanem a másik csajt bocsánat.
2011. aug. 15. 13:00
8/22 anonim válasza:
Dehàt miért keresett ùj kapcsolatot, de idióta. Ne tedd, ha nem szereti,adjàl még egy esélyt neki. Talàn ez kellett a kapcsolatotokba, hogy ràjöjjön te vagy neki a mindene.
9/22 A kérdező kommentje:
Benne akart egy olyan kapcsolatban ahol ő igazán nem is volt benne, én meg bevettem. Szemét vagyok akkor úgy fogalmazok, hogy ő már lassan 1 hónappal előrébb van, mint én.
2011. aug. 15. 13:03
10/22 A kérdező kommentje:
De nem vagyok akar. Egy szóval nem említi, hogy ott hagyja a csajt vagy bármi ilyesmi.
2011. aug. 15. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!