Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A régit egy új feledteti vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régit egy új feledteti vagy várjuk meg amíg a régin túl tesszük magunkat?

Figyelt kérdés
Ti melyik elvet valljátok? Ha esetleg van példa leírhatjátok. Köszönöm
2011. aug. 15. 12:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ne te keresd hagyd, hogy õ keressen. Ha nem akar visszamenni hozzàd,akkor meg minek sir? Egyébként a bõgõ masina pasikkal vigyàzni kell, mert azokból vàlik késõbb a legrosszabb tàrs, mert ràjön, hogy ilyesmivel le tud venni a làbadról.
2011. aug. 15. 13:05
 12/22 A kérdező kommentje:
Én nem keresem. Ő jön ide, azt mondja magáról nem tudja mit akar és hogy önző, mert látni akar engem. Le fogom zárni végleg, mert ez csak nekem rossz. Ezért is tettem fel a kérdést.
2011. aug. 15. 13:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Tudod mit, ha nem akarja ott hagyni a csajt, akkor meg ne is gondolj rà!Csinàlj mindent,ami boldoggà tesz, és még csak véletlenül se szomorkodjàl!
2011. aug. 15. 13:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Így van....2 apja volt itt, beszélni akartam kettőnkről, megsértődött, hogy ő nem ezért jött ide, hanem hogy lásson ellegyünk. Nem is akar róla beszélni, de látni akar. Talán azért, hogy fent tartsuk a kapcsolatot, ha nem jön össze a másik maradjak én. Kár ezen gondolkozni.
2011. aug. 15. 13:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne talàlkozzàl vele, mondd neki nem érsz rà, mert randid van. Hadd szenvedjen csak, ahogyan akar. igy könnyü neki, amikor teheti hozzàd megy.Ne engedd!
2011. aug. 15. 13:29
 16/22 anonim ***** válasza:

nálam eddig mindig bevált az új... ha van valaki, akire a figyelmem fordíthatom, akitől megkapom a kellő odafigyelést, szeretetet, sokkal könnyebben elfelejtem a régit... és az érzelmeim van kire átruházni :) ha nem lenne senki, sokkal tovább epekednék a régi után

22/L

2011. aug. 15. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Leírom az életem. 6 évig voltam együtt egy fiúval, majd szakítottam vele, mert nem törődött velem és ebből elegem lett. Rá 2 hónappal már mással voltam, de igazából csak bosszúból. Ebből lett 2,5 éves kapcsolat, amit a mai napig bánok, bár ne mentem volna bele. Ezalatt egyfolytában az előzőre gondoltam. Még nagyon szerettem. Majd szakítottunk vele is, és rá szintén kb 2 hónapra összejöttem egy fiúval. Ezzel a fiúval már 2 éve együtt vagyok és jövőhéten költözünk össze, nagyon szeretem és ő az akit kerestem. Egyik kapcsolatom végén sem vártam, bár a 6 éves utánit nagyon megszenvedtem. Ha még nem vagy túl, és szereted még, akkor ne kezdj bele újba, és a 2,5 év után azért vágtam ismét bele ilyen hamar, mert gyűlöltem és örültem, hogy megszabadultam tőle. De a 2,5 év alatt a 6 éves kapcsolatomat gyászoltam... az nagyon kikészített. Várj, ha még szerelmes vagy.
2011. aug. 15. 13:40
 18/22 anonim ***** válasza:
én 19 vagyok. szerelmes lettem egy fiúba kb 4 éve. azóta sem tudom magam túltenni rajta, pedig volt azóta 3 barátom(hosszabb-rövidebb ideig).ezt a fiút egyik se feledtette és nem is fogja.
2011. aug. 15. 14:02
 19/22 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

Arra is gondolj már, az új minek érzi majd magát ha kiderül, hogy eleinte pótlék volt (vagy végig)!!! Én egyszer csináltam ilyet és nagyon megbántottam vele egy rendes lányt! Mai napig utálom magam érte, hogy önzésből összejöttem vele (csak azért hogy elfelejtsem az előzőt)!!! Más kérdés, hogy 3 nő ugyanezt csinálta velem, tehát ismerem mindkét oldalt: egyik rosszabb mint a másik! Pfff

22/F

2011. aug. 15. 14:46
 20/22 anonim ***** válasza:
nálam az új feledteti a régit.. ha beleszeretek valakibe, azt csak akkor tudom elfelejteni, ha valaki másra koncentrálok. L/18
2011. aug. 15. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!