Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj. Sírok meg minden. Mi feledteti el?
volt 1 szerelmem, szakítottunk. észrevettem hogy nyugodtabb az életem amióta nincs. de a szívem mélyén őt szeretem. hogyan felejtsem el? fáj legbelül nagyon. haverjaim nincsenek elszakítottak tőlük. mi jó a lelki fájdalom ellen?
másik kérdésem : lehet nyugtatót szedni fogamzásgátlóra? mindenképp válaszoljatok a második kérdésemre köszi 19 / l
Szeress másba, vagy ismerkedj legalább más fiúkkal is!
A fogamzásgátlóval kapcsolatban nem tudok válaszolni, fiú vagyok.
Szerintem ez jó kis felvidító lessz...
Ne szedj nyugtatót. Eszednél vagy? Nem bántásként, de ez nem megoldás. Ha ennyire nem tudsz nélküle élni szerezd vissza.
Ne add fel, próbálkozz, hódítsd vissza. Közben szerezz barátokat, akár itt, ha személyesen félénk vagy. Kösd le magad, járjál sok helyre. Olvass, filmezz.
Tapasztalatból mondom. Vagy össze jössz vele, vagy találkozol egy olyannal aki feledteti.
22/F
Nyugodtabb? Akkor mi szükséged a nyugtatóra?
De te tudod. Akkor pontosítok: járj társaságba minél többet.
Ne szedj semmiképp nyugtatót,mert egészségtelen,valami más módon vezesd le a feszültségedet.Én is hasonló cipőben járok mint,te,most szakitottam a barátnőmmel,és meg tudlak érteni milyen rossz lehet most neked.Azt tudom tanácsolni,hogy próbálj meg ismerkedni,szakitásra ez a legjobb gyógyir.Megkérdezhetem hogy hová valósi vagy?
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!