Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon fáj. Sírok meg minden....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fáj. Sírok meg minden. Mi feledteti el?

Figyelt kérdés

volt 1 szerelmem, szakítottunk. észrevettem hogy nyugodtabb az életem amióta nincs. de a szívem mélyén őt szeretem. hogyan felejtsem el? fáj legbelül nagyon. haverjaim nincsenek elszakítottak tőlük. mi jó a lelki fájdalom ellen?

másik kérdésem : lehet nyugtatót szedni fogamzásgátlóra? mindenképp válaszoljatok a második kérdésemre köszi 19 / l

2011. jún. 17. 19:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szeress másba, vagy ismerkedj legalább más fiúkkal is!

A fogamzásgátlóval kapcsolatban nem tudok válaszolni, fiú vagyok.

2011. jún. 17. 20:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Velem ma szakítottak telefonon 5év után,szerinted?Nekem is fáj és nekem is elüldözte a barátnőimet!És nem tudom hogy mi a jó,itthon vagyok egyedül és nem is fogtam fel.
2011. jún. 17. 20:07
 3/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez jó kis felvidító lessz...

http://www.youtube.com/watch?v=ChGCpZjVgnY

2011. jún. 17. 20:22
 4/19 anonim ***** válasza:

Ne szedj nyugtatót. Eszednél vagy? Nem bántásként, de ez nem megoldás. Ha ennyire nem tudsz nélküle élni szerezd vissza.

Ne add fel, próbálkozz, hódítsd vissza. Közben szerezz barátokat, akár itt, ha személyesen félénk vagy. Kösd le magad, járjál sok helyre. Olvass, filmezz.

Tapasztalatból mondom. Vagy össze jössz vele, vagy találkozol egy olyannal aki feledteti.

22/F

2011. jún. 17. 20:24
 5/19 anonim ***** válasza:
Hallgasd meg a kedvenc zenédet, miközben felmész a facebookra és egy csávóra ráírsz....
2011. jún. 17. 20:24
 6/19 A kérdező kommentje:
visszaszerezni nem tom és nem is akarom mert nyugodtabb vok nélküle de mégis szar
2011. jún. 17. 20:31
 7/19 anonim ***** válasza:

Nyugodtabb? Akkor mi szükséged a nyugtatóra?

De te tudod. Akkor pontosítok: járj társaságba minél többet.

2011. jún. 17. 20:42
 8/19 anonim válasza:
Valami jó zene kell ide,amire kitudod tombolni magad ;D Szerintem a sírás is jót tesz,megkönnyebül tőle a lelked.Aztán keress magadnak valaki mást,vagy ha épp nincs senki,akkor egy szexi hírességet,akit imádhatsz :D
2011. jún. 17. 21:13
 9/19 anonim válasza:

Ne szedj semmiképp nyugtatót,mert egészségtelen,valami más módon vezesd le a feszültségedet.Én is hasonló cipőben járok mint,te,most szakitottam a barátnőmmel,és meg tudlak érteni milyen rossz lehet most neked.Azt tudom tanácsolni,hogy próbálj meg ismerkedni,szakitásra ez a legjobb gyógyir.Megkérdezhetem hogy hová valósi vagy?

19/N

2011. jún. 17. 22:52
 10/19 anonim válasza:
Mi a volt a pasid keresztneve?Csak mert amit itt leirtál magadról az egy az egyben igaz a volt barátnőmre,és rosszul esik látni hogy igy érez.Légyszi válaszolj mindenképp!!!
2011. jún. 17. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!