Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Éreztétek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Éreztétek már ezt? Nincs kedvem elmenni oda!

Figyelt kérdés
A barátom most hétvégén szeretne bemutatni a nagyszüleinek és meghívtak ebédre.Már voltam ilyen családi eseményen és egyszerűen nem éreztem jól magam.Feszengtem,kicsit kényelmetlenül éreztem magamat..
2011. jún. 17. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem kötelességed elmenni oda.

Tartozol ennyivel a barátodnak.

2011. jún. 17. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja,amúgy igen,normális,hogy a kérdésre is válaszoljak :)
2011. jún. 17. 19:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze,tudom,hogy kötelességem,ki is bírom,de akkor is kényelmetlenül érzem magam. :S
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi. (:
 5/11 anonim ***** válasza:
ki bírod ezt a kis időt,
 6/11 anonim ***** válasza:
Az életben általában olyan dolgot kell csinálni, amihez nincs kedved. Ha tanulni kell ahhoz nincs, ha dolgozni kell ahhoz nincs. Ha fel kell kelni ahhoz sincs, pedig fel kell, mert különben éhen és szomjan halnál. Ilyen az élet.. Nagyszülőkkel ebédelni még nem a világ vége.
2011. jún. 17. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy van barátod.
2011. jún. 17. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsónál van a pont :D
2011. jún. 17. 19:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :DD
2011. jún. 17. 19:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Ejj de rühellem én is ezeket... Tiszta fbi faggatás, unalmas, erőltetett beszélgetés, vacak kaja... Több nagyszülőhöz elrángattak már és mindig ez volt. Mostani páromnak megmondtam az elején, hogy sorry, szeretlek-imádlak, de ha azzal jössz, hogy menjünk nagyszülőket látogatni, akkor eddig tartott a dolog, mert legközelebb max akkor megyek nagyszülőzni, ha megkérik a kezem. Lehet, hogy bunkó dolog, de én előre megmondtam, hogy így gondolom, ő meg vállat vont, hogy neki teljesen mindegy.

20L

2011. jún. 17. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!