Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam de mégis fáj? Normális vagyok? Éreztetek már ilyet?
A barátnőmmel másfél éve jártunk de sose volt idilli a kapcsolat illetve megvoltunk de kicsit mindig ő volt jobban oda értem. Néha besokalltam sokszor gondolkoztam szakításon de ahogy múlt az idő úgy hozzám nőtt hogy már el sem tudtam nélküle képzelni a mindennapokat.
Ám hiába már mégse szeretem mindig más nőkre gondolok a megcsalás is talán idő kérdése volna.
De ahogy arra gondolok hogy sírhat akár most is nekem is könnybe lábad a szemem. Sajnálatból se jó senki mellett maradni.
Tudom hogy ez a jó döntés mert nem illünk annyira össze és hosszútávon mindenképp szakítás lenne a vége. A megszokás is tud fájdalmas lenni.
szia!
tudom milyen én is igy voltam!
pont igy...és mikor láttam hogy sir hát én is sirtam mert sajnáltam ,nehéz volt de nem találkoztunk és elmult neki is és nekem is .
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!