Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mégis mi tévő legyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mi tévő legyek? Kit """válasszak"""?

Figyelt kérdés

Szóval, a következő a helyzet: az exem-et még úgy érzem még mindig szeretem, de Ő viszont beszélő viszonyt sem akar fentartani velem. Később ismertem meg egy külföldi fiút akit szintén nagyon kedvelek, de csak évek múlva találkozhatnék vele személyesen, valamennyire az idegen nyelv is akadály, de a legnagyobb probléma, hogy nem egyedülálló, viszont Ő is szeret engem.

Mostanában ismertem meg egy másik fiút, pár várossal arrébb lakik csupán, vele az a baj, hogy mélyebb témákról nem nagyon tudok vele beszélni, ha problémával fordulok hozzá, sokszor nem azt kapom amit...szeretnék. Viszont Ő is szeret engem, nem direkt bunkó néha, egyszerűen ilyen.

Nem cáfolom meg ha valaki k*rvának vagy hasonlónak tart, de valójában már én sem tudom igazán mi a helyzet vele, ezért gondoltam úgy, hogy megkérdezek másokat is.

2011. jún. 17. 01:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már így felmerül a kérdés, akkor leginkább egyiket se.
2011. jún. 17. 01:48
 2/5 anonim ***** válasza:
6%
Hagyd őket a rákba. Válassz engem. Magas vagyok, kékszemű, jóképű, vicces, gazdag, és úgy nyalok mint Lassie. Ha érdekel írj privit.
2011. jún. 17. 01:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatom nagyon félreérthető lett...arra akartam utalni, hogy fogalmam sincs hogyan érzek valójában.
2011. jún. 17. 01:52
 4/5 Argloss ***** válasza:

Aki nem beszél veled annál már úgysincs esélyed. Vagy ha mégis, akkor valószínűleg ugyanolyan lesz a végkifejlet.

A második párkapcsolatban van és téged szédít, szóval a hűség nem erénye. Ha élveznéd, hogy megcsalnak, akkor szuper...

A harmadikkal pedig nincs közös témád, viszont abból esetleg lehet valami ha tudtok változni egymásért...

Nekem az a véleményem, hogy keress egy negyediket, őket meg hagyjad békén. Nekik is jobb lenne.

2011. jún. 17. 02:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Tök jó neked hogy mindenki téged szeret mint egy szar szappanopera. Nos többségében egyiket se, gondolom nem múltál még el húsz, éld az életed és keress valami normális egyedet. Exet semmiképp, távolit semmiképp aki meg különösképp el se keltette az érdeklődésed attól mit akarsz? Az hogy "nem cáfolom meg ha valaki kurv*ának vagy hasonlónak tart" az azt jelenti hogy kur*va vagy és ha a fejedhez vágják se tagadod le, de mindegy ahogy gondolod xD

17/L

2011. jún. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!