Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első barátod/barátnőd?
Figyelt kérdés
A korotokat is ha lehet.köszönöm ;)2011. jún. 16. 15:20
85/107 anonim válasza:
Még nem volt 14/F Jah meg első oldalon írta valaki hogy "18 éves kor előtt nem érdemes kapcsolatban lenni mert úgyis csalódás a vége" Nos erre én azt mondanám hogy nem baj hogy csalódás a vége mivel ezekből tanul az ember! Ezeknek köszönhetően tapasztaltabb lesz és így egyszer készen fog rá állni hogy családot alapítson!:)
86/107 anonim válasza:
Még nem volt, és nem is lesz szerintem. 18/f
89/107 anonim válasza:
Hát nekem mondjuk már bölcsibe is volt egy 3 hónapos kapcsolatom anyám szerint bár arra nem emlékeszem de oviba volt már több is szal olyan 5-6 évesen már volt..
90/107 anonim válasza:
Nekem 16 évesen. Hatalmas csalódás volt és több ideig tartott kihevernem, mint amíg maga a kapcsolat tartott (úgy értem a jó kapcsolat, mert az utolsó fél év már csak civakodás volt meg egymás megalázása).
Azóta nem volt komoly kapcsolatom. Randizgattam/randizgatok srácokkal, de akkor annyira összetörtem hogy úgy érzem nagyon sok kell ahhoz hogy megbízzak valakiben.
Ja és az első kapcsolatom előtt is volt egy srác akivel 1 évig húztuk egymás agyát, vele csókolóztam először, de sosem mondtuk ki, hogy kapcsolat lenne.
Most 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!