Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első barátod/barátnőd?
Még úgy igazán nem volt barátnőm mivel mikor 12 éves voltam akkor volt egy lány barátom szóval egy településen lakunk ő jelölt be az egyik ismerkedős oldalon és msn-en is. És egyszer sajnos csak egyszer találkoztunk mivel nyáron volt ez az "kapcsolat" aminek úgy lett vége, hogy én gyerekes módon szakítottam vele azaz káromkodtam. És azon kívül osztálytársak voltunk.
15 évesen volt egy lány akivel szórakoztam pont nem a típusom volt szóval a ki sminkelt fajzat és olvasni sem tud. Semmi sem történt közöttünk ő jelölt be a facebookon, de mivel nem volt kivel chatelni így jó volt unaloműzésre. Kapcsolatnak úgy lett vége, hogy szóba került, hogy nem akarok-e vele járni és mondtam, hogy nem és rá 2-3 nappal már 21-22 éves pasija volt. Ő vele találkozgattam a suliban vagyis feljött hozzám mivel más osztályba jár, de a hátam közepére sem kívántam csak gondoltam a többiek féltékenykedjenek egy kicsit. :)
Most 16 éves vagyok és egy 17 lassan 18 éves lány tetszik sajnos élőben még nem láttam, de szerintem nem kell látnom ahhoz, hogy beleszeressek mivel nem a külső a lényeg számomra, mivel én sem vagyok valami szép, de alapból utálom az olyanokat akik csak külsőre értékelnek. És ha netalán módom lesz találkozni ezzel a lánnyal akkor lehetőleg első és utolsó kapcsolatomnak őt akarom szóval ha elszakadnánk egymástól onnantól kezdve nem fog érdekelni semelyik csaj.
16/F
Bocsi, hogy hosszú lett és remélem érthetően és részletesen írtam. :)
13:)
13/f
1 éves kapcsolat volt.:P azóta csak 20 feletti barátaim vannak.:) most jelenleg 16 vagyok:)
18 évesen, kb egy évig tartott.
19/L
Nekem 14 évesen volt először... kb 1 hónapig tartott, de nem nevezném ezt járásnak, sőt inkább semminek nevezném. Ha kérdezik, hogy hány barátom volt, ezt bele se számolom. Kezemet se nagyon fogta meg, csók is csak üvegezéskor volt... meg az első csók is úgy volt, hogy mondták barátnőim, hogy csókoljátok meg egymást...
Aztán volt egy 15 éves koromban, akibe általános iskolában szerelmes voltam. Nem lettem belé megint az, és nem is nagyon tetszett már, ennek ellenére 3 hónapig jártunk (de hozzáteszem, hogy nem sűrűn találkoztunk, ezért jártunk eddig).
A következő is 16 éves koromban volt. Teljesen beleestem, de 1 hónap után megcsalt.
A mostani Barátommal 16 éves koromban ismerkedtem meg, nagyon szerelmes vagyok belé és kimondhatatlanul szeretem. (2 hónap múlva töltöm a 18-at. L)
14 évesen volt az első barátom.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!