Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első barátod/barátnőd?
Figyelt kérdés
A korotokat is ha lehet.köszönöm ;)2011. jún. 16. 15:20
91/107 anonim válasza:
11 évesen, de aligha lehet azt "pasinak" nevezni...
92/107 anonim válasza:
Barátnőm 15 évesen,barátom 16. :)
94/107 anonim válasza:
16/f vagyok, még nem volt, de totál bele vagyok zúgva valakibe, csak hát ehhez két emeber kell.
95/107 anonim válasza:
még általános 3-4. osztályban xdddddd
15f
97/107 wiwastarr_ válasza:
3 honap híján 14 voltam
14/L
99/107 anonim válasza:
12 évesen, de már megbántam, mert még nagyon fiatal voltam és más városba lakott és anyáék csak 15 percre engedtek vele találkozni, akkor is csak csókolóztunk. Beszélni meg msn-en.
Amúgy nem volt valami helyes, de akkor azt gondoltam hogy szeretem. 2x meg is csalt, de én visszamentem hozzá, hülye fejjel.
Igazából mostanra nem is értem hogy lehettem pont vele.
Hülyeségeket is csináltam, ami miatt a többiek úgymond kiközösítettek(osztálytársak).
De sajnos ez az életem része marad, és azt a hülyeséget már elfelejtették, legalábbis már nem olyanok velem mint voltak.
16/L
100/107 anonim válasza:
Én 21 évesen kezdtem el randizni őt még nem nevezném a barátomnak, nem volt komoly, sem hosszú. Most 22 évesen van először, az, hogy rámondhatom, egy fiúra, hogy na ő a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!