Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első barátod/barátnőd?
Figyelt kérdés
A korotokat is ha lehet.köszönöm ;)2011. jún. 16. 15:20
41/107 anonim válasza:
Még nem volt !
17 L
és ha Őt nem kaphatom meg,más sem kell..
42/107 anonim válasza:
13 évesen volt egy 3hónapig tartó kapcsolatom,amit mai fejjel gyerekszerelemként emlegetek.
15évesen összejöttem egy sráccal, akivel több, mint 3 évig voltam együtt. oda voltam érte meg vissza, de már túl vagyok rajta szerencsére :)
19évesen pedig megismertem és beleszerettem a mostani páromba, akivel fél éve vagyok együtt, és nagyon jól kijövünk.
majdnem20/L
43/107 anonim válasza:
nem volt és szerintem nem is lesz túl ronda vagyok és nem kellenék senkinek :S
17/f
47/107 anonim válasza:
13/L,14/F több mint fél éve tart...Lelkes amatőrők vagyunk,de nagyon szeretjük egymást. :)
48/107 anonim válasza:
Sose volt. Nem vagyok menő, de csúnya, gyenge se. Ja és butának biztosan nem nevezném magam :) De higgyétek el nem ezeken múlik, különben elég nyilvánvaló lenne és be lehetne osztani, hogy kinek jut, kinek nem. Én így jártam :/ 19/F
49/107 anonim válasza:
Még sose, de már nem is lesz. 31/F
50/107 anonim válasza:
15
15/L fél éve vagyunk együtt, ő 18 :) neki is én vagyok az első :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!