Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha tudnátok, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha tudnátok, a jelenleg párotok még fél évig nem lehet a tiétek?

Figyelt kérdés

már 1,5 éve várok a barátnőmre. a nyáron tölti be a 18at és akkor feküdnénk le. sokszor gyerekesen viselkedik és emiatt sokat veszekedünk, egyszerűen nem veszi magát észre. pláne mostanában nem kívánja a pettinget sem, pedig jön a tavasz meg minden.

én nagyon szeretem, de nem tudom, néha nagyon olyan, hogy nincs kedve még a pettinghez sem, ami nálunk nagyon ritka, havi 2x kb.

szerintetek lesz ebből szex vagy nem?

megéri-e egy olyan csajjal együtt maradni, aki nem akarja, hogy én legyek neki az első? mert szerintem ez a szitu....:S

sztetek? mit gondoltok? ha egy csajnak nincs kedve hozzá?

ui: én mindent megteszek, kézzel és szájjal is, h élvezze:$

2009. márc. 22. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ha tényleg szereted akkor bird ki azt az időt habár a pasimból kiindulva nehéz várni ,am nekem anyu kötelezővé tettet h 17 éves koromig ne veszítsem el mondanom s ekell 16 évesen nembirtam magammal,de van olyan osztálytársam aki "apácának készül" mert nemtudja elképzelni magát snekivel és habár volt barátja kidobta őket mert nem akarja és nemtud felnőni hozza várd ki lehet h huzott magába egy vonalat h addig szüz maradok...bezsélj vele lehetőleg veszekedés nélkül
2009. márc. 22. 19:54
 12/17 A kérdező kommentje:

a határ az, amikor betölti a 18at.

de ezt velem kb. 1 év után közölte, mert addig nem nagyon mertem kezdeményezni.

azt mondta, ha lehetne, akkor az esküvőig várna vele, csak rájött, senki sem venné el így.

am.már én is kérdeztem tőle egyszer, h apáca lesz-e?

a poén sikerét elképzelhetitekxD

2009. márc. 22. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak... ha 1,5 év alatt nem készült fel, 18 évesen sem fog.

Nagyon sok időt elpazaroltál az életedből a semmiért. Jelenleg úgy tűnik. Szerintem megunt téged a csaj.

Lehetsz te bármilyen jó srác (ahogy olvasom azért megtettél mindent ami elvárható) De 1,5 évig csak simogatni meg nyalogatni egymást, azért kicsit erős. És mi van ha betölti a 18-at és azt mondja, hogy ja mégsem, mert még nem készült fel??

A 18 éves lány válaszolónak igaza van. Mit kell erre felkészülni? Max megfürödni, meg felvenni egy szexi göncöt. Roger, over.

"megéri-e egy olyan csajjal együtt maradni, aki nem akarja, hogy én legyek neki az első?"

A válasz egyértelműen nem... már kb 1 éve nem kellene vele lenned. Ez a lány biztos, hogy nem szerelmes beléd, sőt mondom szerintem megunt téged, csak egy olyan kis nyünyüge, hogy nem mondja.

Gondolkozz el a szakításon, mert ez így nem vezet sehova.

De előtte, azért kicsit erőltesd egy kicsit ezt a dolgot, hátha sikerül. ... (ide írtam egy olyat, hogy csináld meg amikor tudod és hagyd ott, de kitöröltem, mert lehurrognak érte.) Ezt így nem lehet csinálni "ivarérett" fiatal srácokkal, de lányokkal sem. Nem önmegtartóztatásra vagyunk teremtve.

Ez a csaj nem érdemel meg téged... Sajnálom.

25/f

2009. márc. 22. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

teljesen egyetértek az előttem szólóval. =)

16/L

2009. márc. 22. 21:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyet kell értsek én is.ne nyald be tovább ezt a mesét,tényleg mi a francra készül már másfél évet?ugy h pettingelni sem akar veled..aztán majd elfujja a szüleinapi gyertyát,és hirtelen felkészült?Ez nevetséges eléggé.A szerelem kifejezésének nem az a módja,hogy minél tovább húzod az időt,csak sajnos sokan ebben a tévhitben élnek itt is olvashatod ezen álmodozok válaszait..mérget vehetsz rá ,hogy bemondja az unaélmast akkor is,ha betölti a 18at..tényleg ne pazarold tovább az idődet,csak szórakozik veled.
2009. márc. 22. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:

szija!

beszéld meg vele , hogy te is vágysz rá hogy kielégítsen, épp úgy ahogy ő téged.és mond meg neki hogy nagyon kívánod őt, és hogy szeretnél lefeküdni vele.kérd meg hogy őszíntén válaszoljon minden kérdésedre!ha ő is viszont szeret, biztosan megérti hogy neked ez így nem jó!(hiszen most éled a "világ korod" ;))

2009. márc. 22. 22:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nem nagy örmmel de én is azt tudom tanácsolni hogy hagyd ott a csajt... Az egy dolog hogy lehet hogy fél az első sextől és azért várat már másfél éve, de ha igazán szeretne és kívánna, annál a havi 2-nél azért csak jobban igényelné a pettinget is. Sztem tök gyerekes még a csaj egy komoly kapcsolathoz, lehet jól elvan így hogy elmondhatja hogy van egy pasija, havi 1-2 szer beadja a derekát egy kis pettingre hogy azért ne nagyon akadj ki te se, de ennél többet nem akar. Én is elég sokáig vártam az 1.vel mert olyannal akartam akit tényleg szeretek, de miután összejöttem a párommal kb 2,5 hét után megtörtént. És nem kellett készülni semmit!! Mindketten akartuk és kész... Szal a csajtol ez csak kifogás. Ha eddig nem készült fel, nem változik semmi attól hogy betölti a 18-at. Az nem hozza magával automatikusan azt hogy na puff most már kész is vok, akkor mehet a dolog. Gondold át megéri-e még akárhány hónapot várni egy ilyen lányra és lehet hogy feleslegesen, vagy találni egy olyan lányt aki testestől lelkestől akar téged.

21/L

2009. márc. 23. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!