Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha tudnátok, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha tudnátok, a jelenleg párotok még fél évig nem lehet a tiétek?

Figyelt kérdés

már 1,5 éve várok a barátnőmre. a nyáron tölti be a 18at és akkor feküdnénk le. sokszor gyerekesen viselkedik és emiatt sokat veszekedünk, egyszerűen nem veszi magát észre. pláne mostanában nem kívánja a pettinget sem, pedig jön a tavasz meg minden.

én nagyon szeretem, de nem tudom, néha nagyon olyan, hogy nincs kedve még a pettinghez sem, ami nálunk nagyon ritka, havi 2x kb.

szerintetek lesz ebből szex vagy nem?

megéri-e egy olyan csajjal együtt maradni, aki nem akarja, hogy én legyek neki az első? mert szerintem ez a szitu....:S

sztetek? mit gondoltok? ha egy csajnak nincs kedve hozzá?

ui: én mindent megteszek, kézzel és szájjal is, h élvezze:$

2009. márc. 22. 19:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

én azt gondolom h ez a lány nincs készen komoly kapcsolatra, még csak a kapcsik korszakában él és a testét sem ismeri vszleg

szerintem keress igazi nőt

2009. márc. 22. 19:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

1. szereted? abbol h masfel evet vartal ra, feltetelezem h igen. abbol ahogy irsz rola....nem biztos. eloszor ezt gondold at,h mennyire fontos neked.

2. beszelj errol! kerdezd meg miert nincs kedve. hogy veled van a baj? mit szeretne? lehet h csak ilyen o. nem mindenki kivanja allandoan. esetleg kerdezd meg h mit szeretne h jobb legyen neki. legyetek oszintek.

3. az erettseg nem mindig korhoz kotott. miert pont azt varjatok h 18 legyen? van aki 17 evesen keszen all, van aki 19 evesen sem. csak miattad egyezett bele a 18ba vagy magatol mondta? kerdezd meg h szeretne halasztani vagy mar o is szeretne szeretkezni?

vegulis.....lehet h nem szeret teged elegge. vagy nem eleg erett. szerintem probalj meg oszinten beszelni vele ezekrol. ha nem javul a helyzet lehet h szakitas lesz a vege. de ha a szexen kivul minden rendben koztetek szerintem megeri kitartani es harcolni a kapcsolatert.

2009. márc. 22. 19:20
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

lehet apáca akar lenni:-)

szerintem keress mást!

2009. márc. 22. 19:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
uristen:D ne pazarold rá az idödet
2009. márc. 22. 19:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
háth jah a kapcsik...18 éves ne várj tőle sokat...vannak csajok akik 18 éves korukra teljesen kiélik magukat szexuálisan de télleg a létező összes pozíciót ismernek voltak alul felül megkötözve 2 fiu stb...na a te barátnőd valszeg eddíg sose fog eljutni és az is lehet hogy még évekig várhatsz mert ő fejben nem nőtt fel a szexhez nem tom hány éves vagy de ilyen korban már igenis sok embernek szüksége van a szexre a döntés rajtad áll vagy vársz rá amíg a teste jelez neki hogy most kell a szex (ami lehet hogy már holnap bekövetkezik de az is lehet hogy majd csak 20 évesen) vagy tapintatosan lerázod! ne azért dobd mer nem szexel veled az csak a rossz híredet kelti keress valami semleges és megnyerő dolgot...
2009. márc. 22. 19:27
 6/17 anonim ***** válasza:

Huhh.

Hát nem tom. 1,5év... és még a petting is csak havi 2x.

Jól bírja a csaj. Én biztosan megőrülnék melette. Jah én lány vagyok, és az elsőtől én is féltem, és hát nehezen adtam meg magam. De azért nem kellett hozzá 1,5 év.

De nem baj. Ez az én sztorim. A te szitud, hááát.

Ha szereted, és bírtad eddig...bírnod kell tovább is. Hajrá. Egyszer eljön majd a nyár.

2009. márc. 22. 19:40
 7/17 A kérdező kommentje:

szeretem, igen.

de ennyi idő után már vannak nekem is igényeim.

18 f vagyok és havi 2 alkalom nekem semmi és nem elég.

nah ebben mi a középút?:S

2009. márc. 22. 19:41
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne idegeskedj mar.. majd ha ugy érzi, h fel lesz készülve, akkor lefekszik veled. mit kell ezen parazni? ha meg nem birsz a farkaddal, akkor maszti, maszti, maszti.. kibirod. a szexhianyba még senki se halt bele. főleg ha szereted..
2009. márc. 22. 19:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak kifogás...

Annyira nem értem, amikor a lányok megmondják hogy na ekkor és ekkor fognak lefeküdni a pasijukkal. Ez hülyeséeg!!!!! Miért, mi lesz akkor? MMIvel lesz másabb mint most?

Szerintem csak hülyit, hagyd a francba...

És te 1,5 éve nem szexelsz? Vársz erre a lányra hogy majd hátha?? :D

2009. márc. 22. 19:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

Hogy-hogy mit kell ezen parázni??? Szexre mkinek szüksége van. "majd ha felkészült rá"... mi a fenét kell készülni?? Maximum megfürödni és felvenni vmi szexi fehérneműt, de mást nem hiszem.

18/L

2009. márc. 22. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!