Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valoban csak barátságról lenne szó?
Figyelt kérdés
Van egy baratom mar több mint 1 eve, de az a baj h neki van egy lany baratnoje. mar kiskoruk ota összejarnak. az a baj h nemrég kiderült, h régebben akart vele jarni a pasim, de a csaj visszautasitotta. most velem van. nem tudom h azért van-e velem, mert nincs más, vagy mert az a csaj visszautasitotta, vagy mert tenyleg szeret. olyan érzésem van h ha annak a csajnak bejönne, akkor engem siman dobna. amikor ezt felhozom neki akkor kiakad h miert mondok neki ilyeneket, es h miert nem bizok benne. de nekem rossz a tudat h csak masodik vok.. mar ha ez igy van. ő 20 eves, en 192009. márc. 22. 19:07
1/3 anonim válasza:
ha egy éve együtt vagytok akkor kétlem h csak a második lennél nekem volt olyna h kellett egy pasi csak egy kicsit szerettem és birtam vele egy hétig ,énis képes vagyok bemesélni magamnka olyanokat amikről tudom h nem igazak d emégis ugyérzem h igen és keresme az okokat h miért igaz ,de vigyázz a pasik nemszeretik sokszor hallani hogy csak második vagyok nálad
2/3 A kérdező kommentje:
miert nem szeretik? akkor szted megnyugodhatok? köszi a valaszt.
2009. márc. 22. 19:30
3/3 anonim válasza:
Azért nem szeretik hallani, mert úgysem lehet bebizonyítani hogy ne így van és csak felnyomják magukat agyilag, hogy mit értetetlenkedig a csaj...
Kb ezért.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!