Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatról? Tapasztalat?
Nekem működik lassan egy éve, nagyon nehéz mindig három hónapig kibírni nélküle de aztán annál nagyobb az öröm. De nem is akarok mást soha, ő az első és utolsó is.:)
L/16
Én 14 vagyok, ő pedig 16...és 2 óra a busszal az út...nagyon szeretném ha működne és ő is így van vele.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ezek után mindenképpen megpróbáljuk, mert itt a visszajelzés, hogy több embernél is működik.
Az a baj, hogy erősen pasifüggő, hogy megcsalja e a párját vagy sem....Megcsal akkor is ha nem távkapcsolat, ha éppen olyan pasit fog ki az ember...Jah és hozzáteszem a lányok is ilyenek manapság már.
Nem lehet előre tudni hogy a párja az embernek meg fogja e csalni őt vagy sem, csupán arra voltam kíváncsi hogy kinek milyen tapasztalata van, és persze a negatív tapasztalatokat is "boldogan" fogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!