Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatról? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 22:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
200 km-ről nekünk ha nehezen is - de működik.Egy hét együtt egy külön.Valamit valamiért.
2011. jún. 16. 05:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Veszprém Győr távolság 75 km
2011. jún. 16. 11:18
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem működik lassan egy éve, nagyon nehéz mindig három hónapig kibírni nélküle de aztán annál nagyobb az öröm. De nem is akarok mást soha, ő az első és utolsó is.:)

L/16

2011. jún. 16. 17:17
 14/20 A kérdező kommentje:

Én 14 vagyok, ő pedig 16...és 2 óra a busszal az út...nagyon szeretném ha működne és ő is így van vele.

Köszönöm az eddigi válaszokat, ezek után mindenképpen megpróbáljuk, mert itt a visszajelzés, hogy több embernél is működik.

2011. jún. 16. 18:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne semmi rossz. Nekem is volt már távkapcsolatom, 7 hónapig tartott. Ő Pest mellet, én pedig Pécs mellett lakom, szóval kb, olyan 250km távolság volt, de le tudtuk küzdeni. Csak a vége felé már nem volt meg az ami miatt érdemes lett volna folytatni. De ez van. Azóta már találtam egy olyan társat aki 100%-ig mellettem áll. :)
2011. jún. 21. 23:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, így tuti belevágunk:) meg hát köztünk mégse olyan elviselhetetlen a táv:)
2011. jún. 22. 11:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Nemenj bele... Most derült ki a napokba hogy a pasim fél év után megcsalt...
2011. jún. 22. 23:32
 18/20 A kérdező kommentje:
Uhh...sajnálom...bár ez elkerülhetetlen egy lány életébe nem? mert nekem a rendes, mármint nem távkapcsoltomba is megcsaltak...a legtöbb csajjal előfordul....hát azért ezen elgondolkoztam:/
2011. jún. 23. 09:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
23:32: Megint kiderül, hogy ha a kacsa nem tud úszni, akkor a víz a hülye. Nem a távkapcsolat tehet arról, hogy te egy ilyen nyomorékot fogtál ki magadnak.
2011. jún. 23. 10:06
 20/20 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy erősen pasifüggő, hogy megcsalja e a párját vagy sem....Megcsal akkor is ha nem távkapcsolat, ha éppen olyan pasit fog ki az ember...Jah és hozzáteszem a lányok is ilyenek manapság már.

Nem lehet előre tudni hogy a párja az embernek meg fogja e csalni őt vagy sem, csupán arra voltam kíváncsi hogy kinek milyen tapasztalata van, és persze a negatív tapasztalatokat is "boldogan" fogadtam.

2011. jún. 24. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!