Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lazán ki tudjátok mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lazán ki tudjátok mondani, hogy "Szeretlek"?

Figyelt kérdés
Nemtudom miért de egyszerűen nehezemre esik kimondani ! már 9 hónapja vagyok együtt a barátommal és ő szokta mondani sokszor de én eddig magamtól soha nem mondtam (csak szilveszterkor pár pohár jager után) Pedig szeretem és csomoszór érzem hogy most ugy kimondanám csak aztán belegondolok jobban és inkább mégse.. nemértem. nálatok hogyvan ?
2009. márc. 22. 14:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor tudom kimondani, ha biztos vagyok benne, hogy szeretem. Amíg nem győződtem meg róla, addig nem mondom, mert hazugságnak semmi értelme.
2009. márc. 22. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi naponta többször lazán kimondjuk, de anélkül is tudnánk, hogy mi TÖKÉLETES PÁR vagyunk.
2009. márc. 22. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
10%
2 evig ugy voltam egy sraccal hogy csak valakiokban talakoztunk. Nagyon szerettem, es meg most nyaron sem tudtam kimondani onszantambol h SZERTLEK, mert jott h sirjak :-s mikor o mondta.. anyit mondtam en is ... de fajt volna kimondani, mert tudtam h elveszitem :| Mar nem folytatuk a kapcsoltatot, mert tobb1000 km van koztunk :( de meg mindig Imadom :| , es o is szeret :(
2009. márc. 22. 19:24
 14/15 anonim válasza:
én sosem mondtam még a páromnak, mert "szeretni" a családtagjait tudja az ember ő pedig a szerelmem és azt mondom neki hogy "szerelmes vagyok belé"
2009. márc. 23. 04:33
 15/15 A kérdező kommentje:
hát ilyet se hallotam még ...:/ nem bántás de ez elég hülyén hangzik .1X 2X még okés hogy szerelem vagyok beléd , de ez olyan hosszu és ..nemtom furán hangzik, mármint hülyén :/... és az ember a pasiját is tudja szeretni .. az csak egy plusz ha az ember szerelmes is belé ..
2009. márc. 23. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!