Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lazán ki tudjátok mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lazán ki tudjátok mondani, hogy "Szeretlek"?

Figyelt kérdés
Nemtudom miért de egyszerűen nehezemre esik kimondani ! már 9 hónapja vagyok együtt a barátommal és ő szokta mondani sokszor de én eddig magamtól soha nem mondtam (csak szilveszterkor pár pohár jager után) Pedig szeretem és csomoszór érzem hogy most ugy kimondanám csak aztán belegondolok jobban és inkább mégse.. nemértem. nálatok hogyvan ?
2009. márc. 22. 14:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

lazán nem is akarom soha kimondani, ez komoly, nem csak odavetem

helyzetek vannak amikor oda való

fiú

2009. márc. 22. 14:27
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Sajna én sem tudom, mert mire mondhattam volna lelépett! :(
2009. márc. 22. 14:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért érzel így mert ha kimondod akkor valóságos lesz, nem csak egy gondolat, és ő is tudja majd, és így szorosabb lesz köztetek a kötelék. Én sokat mondom a barátomnak mert így van!!!
2009. márc. 22. 14:29
 4/15 A kérdező kommentje:
a lazánt nem ugy kell érteni hogy zsebre tett kézzel cigivel a szádban... de azt hittem ezt nem kell elmagyarázni :/ na mind1.. amugy tényleg szeretm de valahogy nem szeretem ezt a szót...
2009. márc. 22. 14:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmemnek? Természetesen!

Másnak meg nem mondom.

2009. márc. 22. 14:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ha vele vok kb minden 5. percbe mondom neki. De akkor is mondom ha ugyérzem h most itt az ideje, és akkor még rárakok pár lapáttal. (pl: Szeretlek! Nagyon. Imádlak. Kellesz.) ezekre teljesen beindul. ez nálam nem probléma.

Ja, és nem csak a levegőbe beszélek, mert tényleg így van

2009. márc. 22. 14:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem nehéz mondani, mert boldogan megnyílok a barátnőm előtt, és imádom a viszonzását.

Szerintem valami miatt félsz attól, hogy komolyabb legyen a kapcsolat.

Lehet, hogy volt már egy szakításod, amire nem is számítottál, mert igaznak hitted.

Gondold végig, hogy mennyire szereted, mennyire bízol a szerelmetekben, aztán mikor ketten vagytok, mond ki a szót úgy, mintha csak annyit mondanál, hogy hideg van.

Utána megkönnyebbülsz, és még jobb lesz.

2009. márc. 22. 14:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok. Nagyon szerelmes vagyok a barátomba, mégis nehezemre esik azt mondani neki, hogy szeretlek. Nem tudom én sem, hogy mitől lehet, de nagyon szar.. :/
2009. márc. 22. 15:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak az elején féltem kimondani, mert egyszer már szakítottunk, és még nem éreztem biztosnak a kapcsolatot. Később már minden probléma nélkül kimondtam.
2009. márc. 22. 15:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is. 9 hónap nálunk is:D Nekem is nehezen megy.
2009. márc. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!