Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy féfi ilyen nevetségesen gyerekes? (lent)
Figyelt kérdés
Szombaton diszkóban voltam a barátnőmmel. Ott volt az exem (ezzel a barátnőmmel sosem találkoztak, képen sem látták egymást.) Kiszúrt minket, odajött, és feltűnően elkezdett a barátnőmre nyomulni, rám kaján módon vigyorgott, nem is köszönt, aztán egyszer csak eltűnt.
Fél évig jártunk, 3 hónapja szakított velem (tehát ő velem!), azóta nem láttuk egymást, semmilyen kommunikáció nem volt.
Nem értem, miért tette ezt. így akart engem megalázni? De miért, hiszen ő szakított velem? Nem bántottam meg. Olyan hihetetlenül gyerekes dolog ez, hogy nem tudok napurendre térni felette, az exem ugyanis nem 15 éves, hanem 28...
Hogy jut az eszébe ilyen?
2011. jún. 14. 22:30
11/13 anonim válasza:
csak azért ment oda mert bejött neki a barátnőd
12/13 anonim válasza:
még hogy a férfiak a kiszámithatatlanak és a legbonyolultabbak a Földön.úúúgyanmár.ém tudok rosszabbat.A NŐKET:D jöhettek azzal hogy ez sablon szöveg de nem az.ez igy van.
13/13 anonim válasza:
ennyire félreismerted, igen, sajnos a párkapcsolatok vége legtöbbször ez :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!