Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért csak laza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért csak laza kapcsolatot akarnak?

Figyelt kérdés
sok olyan sráccal ismerkedtem meg aki komoly céllal vannak fent egy oldalon de mindig kiderül hogy csak sexet akar.
2011. jún. 14. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves,odaadó...jajjdeszép...XD

Odaadja a pénzt,meg az ajándékokat,mi?:P

2011. jún. 14. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:
így vagy úgy végül csak kifizeted, mint egy k.rvát
2011. jún. 14. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Ők mondták, hogy csak szexet akarnak vagy csak te gondolod így? Esetleg dobtak az első alkalom után?
2011. jún. 14. 22:58
 14/15 A kérdező kommentje:
volt olyan mikor sex után nem jelentkezett de olyan is volt aki megakart tartani mint szerető
2011. jún. 15. 00:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Első esetben mennyi idő után adtad be a derekad? Mert szerintem ha egy férfi csak a szexre megy nem randizik párszor és van együtt egy nővel "sokáig" (pár hét 1-2 hónap ahogy érzed) valamint szeretőnek akartak tartani? Vagyis a csávó házas volt...persze lehet, hogy profi és titokban tudta tartani ez esetben a csávó volt a köcsög de az első szerintem könnyedén elkerülhető...
2011. jún. 15. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!