Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs jogsim-->kocsim, akkor esélyem sincs a nőknél?

Figyelt kérdés

Minden haveromnak, tehát az összesnek van jogsija, és mindegyiknek volt már barátnője. Kezdve a legbunkóbbtól, a túlsúlyosan át a nem kimondottan jóképűig.

Nos, nekem még nem. Pedig nem vagyok se kövér, se csúnya, se bunkó.

Kezdem azt érezni, hogy csak amiatt van, mert nincs jogsim. Volt már több olyan - normális, rendes - lány, aki megkérdezte, hogy mikor lesz már jogsim?

Ez kell nekik? Az összesnek? Nem bírom elhinni, ha ezen múlik, azért sem fogom megszerezni. Én nem fogom furikázni őket, mert nekik olyan kedvük van. Márpedig mindenki azt csinálja. Kocsi nélkül sehova...

22F

2011. jún. 14. 16:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Arra irányult, hogy nem volt még barátnőm, nem arra, hogy senkinek sem kellek..."

Tehát ugy veszed észre vagy úgy gondolod, hogy lennének csajok akiknek kellenél, mégse tudod őket "becserkészni". Akkor rossz módszerekkel csajozol. Ezen kellene változtatni. Olvassgass a neten utána, vannak tömérdek ilyen hogyan csajozzunk eredményesen? hogyan szedjünk fel csajokat? stb. írások. Bevallom én is beleolvasgattam nincs ezen mit szégyelleni :)

2011. jún. 14. 17:02
 22/24 anonim ***** válasza:
de van
2011. jún. 14. 17:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem van jogsim, ahogy betöltöttem a 17-et már a forgalmi vizsgát csináltam. Kellett itthon még valaki a vállalkozásba ezért persze szüleim állták az árát. Azóta kocsim is van bár ez már saját pénzből és Etussal értek egyet. Igenis jó ha van jogsid meg kocsid én pl szeretem saját magam szabályozni mikor hova megyek. Nem várom el, hogy a pasimnak kocsija legyen, na de jogsija? Persze a szerelemben ez nem számít, de azért elég fura lenne, hogy én cipeljem már mindenhova. Megtenném mert megtenném na, de jobban szeretném ha lenne jogsija ez a lényeg.

21/L

2011. jún. 14. 17:48
 24/24 anonim ***** válasza:

figyelj...

17 vok igaz féléve van jogsim csak a mi autónkal lenyomtam kb 500-1000km-t és eléggé ""jól"" nyomatom(igaz,mikor milyen kedvem van)

de..nem igazán vettem észre h nagyon számít

2011. jún. 14. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!