Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs jogsim-->kocsim, akkor esélyem sincs a nőknél?
Minden haveromnak, tehát az összesnek van jogsija, és mindegyiknek volt már barátnője. Kezdve a legbunkóbbtól, a túlsúlyosan át a nem kimondottan jóképűig.
Nos, nekem még nem. Pedig nem vagyok se kövér, se csúnya, se bunkó.
Kezdem azt érezni, hogy csak amiatt van, mert nincs jogsim. Volt már több olyan - normális, rendes - lány, aki megkérdezte, hogy mikor lesz már jogsim?
Ez kell nekik? Az összesnek? Nem bírom elhinni, ha ezen múlik, azért sem fogom megszerezni. Én nem fogom furikázni őket, mert nekik olyan kedvük van. Márpedig mindenki azt csinálja. Kocsi nélkül sehova...
22F
Van jogsim, van kocsim. Eddig két barátnőm volt és mind a kettő a jogsi megszerzése előtt. Mióta van autóm egyáltalán nem vonzódnak hozzám jobban a csajok. Hidd el nem ez kell nekik. Mikor megkaptam a kocsit én is azt hittem, hogy hűűű jönnek majd a csajok erre sehol semmi. Nem igazán érdekli őket. Talán te csak rossz helyen járkálsz. Hidd el sokat érdekel ez igaz, de a legtöbbet nem érdekli. Aki meg odaugrik eléd, hogy miko lesz már jogsid küld el a fenébe nem vagy te senkinek se a csicskása, hogy hordozd őket.
Még annyit, hogy ha én randizok egy lánnyal sose megyek az első randira kocsival. :) (bár egyszer randiztam azóta)
20/F
bizonyos kor felett számít
gimibe nem nagyon
de most gondolj bele a lányok mi alapján választanak fiut? már nem a középkorban élünk verekedni meg kardozni nem fognak a csajokért. tehát -> pénz, rámenőség, társadalmi státusz, jogsi, kocsi
és ha ezekből megvan pár és felkeltette a nőstény figyelmét utána lesz fontos az intelligencia tisztelet szeretet
meg amugyis pl el akartok menni moziba nehogymár a buszon vidd a nődet a sok cigánnyal...
Hello kérdező.
Már az elején megírom én srác vagyok. Nem minden lánynak fontos hogy legyen jogsi meg kocsi. Nem fogod elhinni, de van egy unokabátyám aki már 30 éves, mégsincs neki se kocsi, se jogsija sose volt gondja a csajozással sőt volt neki már egy 4 éves kapcsolata ráadásul egy igencsak jó csajjal. Igaz szakítottak az idén, de most már összejött egy másik csajjal, 2 hónapja járnak anélkül hogy lenne neki kocsija/jogsija. Szóval nekem ő az élő példa, hogy anlkül is lehet barátnőt "fogni". Szerintem csak idő kérdése ha neki összejön neked akkor mért ne? :) Csak a nem megfelelő lánnyal probálkoztál.
Persze, hogy csak az számít. Tény, hogy eddig egyik pasimnak se volt, de teljesen nyilvánvaló, hogy minden nőt csak a kocsi és a pénz érdekli.
Mellesleg azért nem hátrány, ha nemtől függetlenül van jogsid, többek közt melóhoz is jól jöhet, meg ha vmi baj van és van egy elcsaklizható (nem rossz értelemben) autó.
De alapvetően a hétköznapokban teljesen jól elvagyok a békávéval és nincs szükségem arra, hogy valaki kocsival cipelgesse a seggemet.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!