Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha meg nem smaroltam, de akarok a baratnommel, de mikor 1utt vagyunk akk nem merem?
Figyelt kérdés
mit tegyek,ha meg nem smaroltam,de akarok a baratnommel,de mikor 1utt vagyunk akk nem merem?2009. márc. 21. 23:20
1/5 anonim válasza:
Ne félj,ha már ott vagytok "egymás szájában",akkor minden megy magától.De! Ha mégsem, semmi baj, hidd el, másodszorra menni fog. Még nem smároltál?És a barátnőd? Az első nekem is gáz volt. Én is paráztam. Nem is ment túl fényesen...:-(
De másodszorra már szinte profi voltam:-) Minél többet csinálod,annál jobban megy. Ügyes legyél!
2/5 anonim válasza:
Vegyél reggel rágot, ha tudod hogy találkozni fogtok, mielőtt elindultok vedd be, üljetek le egy padra, beszélgessetek, öleld át, nyomj egy puszit az arcára majd csókold meg. Nem kell tőle félni, minden megy magától.
3/5 anonim válasza:
probálj kicsit magabiztosabb lenni, figyeld...semmit nem tudsz ebben elrontani.adsz neki pár puszit a szájára, majd lassan gyengében becsuztatod a nyelved a szájába aztán csak mozgatod a nyellved, maszirozod a párod nyelvét a tiedddel....de igazábol ezt nem lehet leirni...aztán az menni fog ösztönösen....nyugi nem lesz gond...csak bátran:)
4/5 anonim válasza:
Sziiaa!
Én sem smároltam még =/
De ez a videó 1 kicsit segített ;)
http://www.youtube.com/watch?v=NfiGrvwiqp8
Neked is Sok Sikert az 1.-höz ;) =)
üdv: 15/L
5/5 anonim válasza:
Azért elég sok lánynál lehet látni hogyha azt várja hogy megcsókold ! Az első szerintem senkinek sem tökéletes , de gyakorlat teszi a "mestert" ! Ha ez az első csók akkor el fogja nézni neked ! Én is féltem az elején....de aztán megkönnyebbültem...feloldódtam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!