Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 eves vagyok, lany, es smaroltam a baratnommel. O is 14. Lent reszletek!?
Szoval a budiban tortent es nagyon elveztuk.Nyelves volt meg tapi is volt...utana meg egyszer csinaltuk de akkor mar simogattuk egymasnak a ....-at!Nagyon elveztem es szerintem os is!Csak hogy o egy kicsit felenkebb es azt mondta,tobbet ne csinaljuk!!!En szeretnem meg,de most akkor leszbi vagyok?????
Legyszi normalis valaszokat!!Elore is koszi!!!
hát. ha vonzódsz hozzá akkor igen. de lehet ez még ien kíváncsi korszak is:D bár én nem csináltam ilyet egy barátnőmmel sem:D
16/L
Lehet, hogy az vagy, de szerintem nem.
Fiatal vagy még, 14 éves, tombolnak a hormonok, kíváncsi vagy dolgokra.
A barátnőd sem tudja eldönteni, ő leszbi-e.
Azt javaslom, legközelebb csak akkor csináld, ha már BIZTOS vagy abban, hogy leszbi vagy.
Amíg ezt nem tudod eldönteni (14 évesen szerintem nem is fogod tudni), addig masztizz.
friss hús...:D
amúgy szerintem is gáz ha valaki divatlezbi....de ne aggódj ez a korral jár és majd kinövöd:) és ne erőszakold rá a bnődre ezt ha ő nem akarja....találj másik divatlezbit
16 évesen én is csináltam ilyeneket a barátnőmmel, de nem vagyok leszbi. Vannak, voltak barátaim, fiúk. De nagyon élveztem a barátnőmmel is.
Ne ggódj ettől nem leszel leszbi.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!