Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám fejleszteni az önbizalmam?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta ahányszor megtetszik egy lány nem tudom neki el mondani azt hogy mit érzek iránta nagyon szeretem őt úgy érzem hogy nélküle senki vagyok ha rá gondolok kiráz a hideg és nagyobbakat ver a szívem nem múlik el úgy egy perc hogy nem jut az eszembe de mégsem tudok oda menni hozzá és ezt így el mondani neki mert félek valamitől amit én sem tudok mi az :'( valaki segítsen légyszíves hogy mit tudnék ez ellen tenni2011. jún. 13. 23:20
1/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele:/ Nekem is tetszik egy lány, de nem merek neki semmit se mondani, mert félek, hogy nem tetszem neki. :S Ja és szerintem legyél sokat emberek közelében, úgy majd változik a helyzet :)
2/5 WhiteLabel válasza:
Ezt felejtsétek már el gyerekek.
Nekem a mostani barátnőm is úgy lett hogy odamentem azt megkérdeztem van e kedve egyet sétálni, elmentünk és kialakult.
Nem kell ezt túl dramatizálni, ha nem tetszel neki legalább tudod, jön a következő, ennyi.
3/5 anonim válasza:
Az elozo jol megirta,esetleg ha ez nem menne ne hivd setalni,hanem buliban probalkozz ahol zenetol nem lehet beszelni(szerencsere mert elrontanal mindent amit el lehet rontani) hanem cselekedni.lenyeg hogy ne szarj be :)
4/5 Zsolttötötötötö válasza:
kellő mértékű alkohol.....komolyan ;)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket jövő héten buli majd meglátjuk ;-)
2011. jún. 14. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!