Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Teljesen leépíti az önbizalmam!
Mindig is nagyon figyeltem magamra, a megjelenésemre. Én voltam a társaság középpontja, állandó elismerő bókokat kaptam férfiaktól, barátnőim mindig irigykedtek rám.
Amióta összejöttem párommal, ennek már több mint 1 éve az önbizalmamból semmi nem maradt. Barátaim nem ismernek rám, azt mondják elveszítettem a tartásom a "ragyogásom" és ezért páromat hibáztatják.
Párom állandóan flörtöl mellettem, dicsérget idegen nőket/ismerős nőket engem soha.
Akár ott vagyok mellette, akár facebookon állandóan flörtöl. Már számtalanszor próbáltam vele erről beszélni, de meg se érti amit mondok. Azt mondja velem van, nem kell neki más. Ez csak szórakozás a részéről nem jelent semmit. Engem szeret.
Annyira megalázó, hogy itt vagyok neki én mindennél jobban szeretem és ő mégis képes nőkkel flörtölni.(És teljesen mindegy, hogy szép vagy ronda, csak nő legyen) Volt amikor azt is mondta, hogy ő ezektől a "hódoloktól" szerzi az önbizalmát. Az persze nem zavarja, hogy az én önbizalmamat pedig így építi le
Azt mondja ugyis tudom, hogy jól nézek ki. Mégha nagyon kicsinosítom magam, különböző alkalmakra akkor se képes egy dicsérő szót sem mondani. (Ő is meglehetősen jól néz ki, és persze kellő egoval is rendelkezik.)
Férfiaktól továbbra is kapom az elismerő megjegyzéseket, de engem azok már nem érdekelnek. Páromnak akarok tetszeni és azt érzem neki soha nem leszek elég jó.
Mit gondoltok erről?
Szerintem tedd lapátra. Nekem is volt hasonló. Nem vagyok az a ruhamániás, sminkelős csaj, de mindig is helyes lánynak éreztem magam, jól éreztem magam a bőrömben. Az exemnek ez nem nagyon jött be. Vettem csinos ruhákat, rászoktam az arcfestésre, hajvasalás, egyebek, de sose volt eléggé jó. 7 hónap kapcsolat alatt háromszor, ha mondta, hogy szép vagyok, de azt is olyan félvállról.
Az utcán ha jöttek szembe lányok, megnézte őket, bár ez engem nem nagyon izgatott (én is meg-meg bámultam egy-egy helyes férfit). Viszont folyton az orrom alá dörgölte, hogy a szembe jövő csajok őt hogy megbámulják. Úgy jött haza bulikból, hogy sorolta, hogy hány csaj akart vele kikezdeni és melyik hogy nézett ki. Dicsérgette a havercsajait (rendszeresen) és még az én barátnőimet is. Engem meg mondom, alig-alig.
Életem legjobb döntése volt elszakadni ettől a beképzelt majomtól! Szóval gondold át!
22L
ja még valami: ha nincs önbizalma akkor hogy lehet ego a te párod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!