Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mit gondoltok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok ha egy csinos lány a buszon Bűn és Bűnhődést olvas?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ilyenkor, hogy csak egy kis könyvmoly, vagy szimplán intelligens csinos lány, vagy csak bizonygatni próbálja hogy tud olvasni? Vagy mit? :D Ez nem számít gáznak remélem. Szerintetek?

17/L

2011. jún. 13. 13:26
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Az oldal arra szolgál hogy a sok ember a sok gyermeteg problémájával a többi sok többi embert zaklassa :D De örülök hogy szórakoztató a kérdés :D nekem a kedvencem még mindig a "Lányok nektek bejön ha egy fiú szereti a rántott húst?"
2011. jún. 15. 23:05
 22/36 anonim ***** válasza:
Pedig az jó kérdés, én szeretem.
2011. jún. 15. 23:17
 23/36 anonim ***** válasza:
32%
én nem kötekedtem, csak ez a 'jajj megtetszett a film és elkezdtem olvasni nem kötelező hanem magamtól ^^' komment eléggé szánalmasnak tűnt nekem... :D persze én vagyok a f*sz :) bár tényleg manapság nagy számnak számít, ha valaki egyáltalán kézbe vesz egy könyvet.. csak, hogy ez nem a te érdemed
2011. jún. 15. 23:20
 24/36 A kérdező kommentje:
Azt arra írtam hogy többen írták hogy azt gondolnák egyből hogy az a kötelező a suliba... -.- Én meg közöltem, hogy nem nálunk nem ez a kötelező csak láttam a róla szóló filmet és érdekelt a könyv is. Nem bírom felfogni mi bajod van ezzel :D
2011. jún. 15. 23:32
 25/36 anonim ***** válasza:

Nekem a kérdező és a 77%-os kiscsaj stílusa is bejön:)

Nem tudok választani közületek..:):D

Hármasban egy randi?hmm?:D

2011. jún. 15. 23:35
 26/36 A kérdező kommentje:
Nem osztozom senkivel bocsi :D Volt már benne elégszer részem xD
2011. jún. 15. 23:37
 27/36 anonim ***** válasza:

Dehogy kell osztozni!

Randi után csak 1(!) marad:D:P

2011. jún. 15. 23:41
 28/36 anonim ***** válasza:

Ez azért vicces, mert emlékeim szerint úgy egy évvel ezelőtt én is olvastam ezt a könyvet és akadt olyan alkalom amikor a buszon :)- ergó nem tartom- tartottam gáznak, sem bizonygatásnak, csak a buszon sok időm van és ezért olvasgatok :)

Gyorsan meg is néztem a kérdés kiírásának időpontját..dehát ahogy írtam én már régebben olvastam, úgyhogy valószínű nem rám gondoltál :))

2011. jún. 15. 23:57
 29/36 anonim ***** válasza:

bocsi van barátom :)

amúgy nem azzal van bajom hogy mit olvasol, csak azért ilyet szerintem tök felesleges kiírni, te 'intelligens csinos lány' :)

2011. jún. 16. 10:43
 30/36 anonim ***** válasza:
Azt, hogy sunáznám.
2011. jún. 16. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!