Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok ha egy csinos lány a buszon Bűn és Bűnhődést olvas?
Mit gondoltok ilyenkor, hogy csak egy kis könyvmoly, vagy szimplán intelligens csinos lány, vagy csak bizonygatni próbálja hogy tud olvasni? Vagy mit? :D Ez nem számít gáznak remélem. Szerintetek?
17/L
Nekem a kérdező és a 77%-os kiscsaj stílusa is bejön:)
Nem tudok választani közületek..:):D
Hármasban egy randi?hmm?:D
Dehogy kell osztozni!
Randi után csak 1(!) marad:D:P
Ez azért vicces, mert emlékeim szerint úgy egy évvel ezelőtt én is olvastam ezt a könyvet és akadt olyan alkalom amikor a buszon :)- ergó nem tartom- tartottam gáznak, sem bizonygatásnak, csak a buszon sok időm van és ezért olvasgatok :)
Gyorsan meg is néztem a kérdés kiírásának időpontját..dehát ahogy írtam én már régebben olvastam, úgyhogy valószínű nem rám gondoltál :))
bocsi van barátom :)
amúgy nem azzal van bajom hogy mit olvasol, csak azért ilyet szerintem tök felesleges kiírni, te 'intelligens csinos lány' :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!