Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mit gondoltok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok ha egy csinos lány a buszon Bűn és Bűnhődést olvas?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ilyenkor, hogy csak egy kis könyvmoly, vagy szimplán intelligens csinos lány, vagy csak bizonygatni próbálja hogy tud olvasni? Vagy mit? :D Ez nem számít gáznak remélem. Szerintetek?

17/L

2011. jún. 13. 13:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
72%
Azt hogy valószínűleg nem valami ostoba liba. Passzol az extrém magas intelligenciámhoz. Szóval kell nekem :P
2011. jún. 13. 14:01
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
A 40 kilós John Lennon szemüveges, kordzakós magyar szakos bölcsészfiúk kapva kapnak majd utánad.
2011. jún. 13. 14:01
 13/36 anonim ***** válasza:
14:01 xD
2011. jún. 13. 14:06
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

1. Értelmes, inteligens lány, még akkor is ha kötelező olvasmány.(ma már lusták a kölykök kiolvasni egy többszáz oldalas könyvet, mikor elolvashatják a neten a tartalmát vagy megnézhetik filmben) De ő legalább veszi a fáradtságot.

2. Jó ismerkedési alap. Én biztos odamennék hozzá és ajánlanám, hogy olvasson inkább valamilyen latin-amerikai irótól valamit. Egy ilyen szép lányhoz egy vérpezsditő romantikus dráma mégis csak jobban illik, mint Dosztojevszkij depis agymenése.

2011. jún. 13. 14:35
 15/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat hatalmas arcok vagytok :D
2011. jún. 13. 14:44
 16/36 anonim ***** válasza:

Nekem Schopenhauer pesszimista filozófiája a kedvencem, az bejön nektek fiúk, ha ezt olvassa egy lány?

:D

2011. jún. 13. 15:40
 17/36 anonim ***** válasza:
aaahhh attól meg már helyből eldurranok gatyába, de akkor agyfazst kapok ha miattad lesz geicfoltos a gatyám a buszon
2011. jún. 13. 15:52
 18/36 anonim ***** válasza:
45%

aranyos vagy, hogy idejöttél meggyőződni, hogy intelligensnek fogsz-e látszani ha ezt olvasod :)

szerintem tök mind1, miért olvasod.

én is szoktam olvasni önszántamból, és nem csak ilyen Twilight-ot, most akkor jöjjek ide dicsekedni? :D

17/L

2011. jún. 15. 22:43
 19/36 A kérdező kommentje:
Ez most hol dicsekvés? Senki se lesz több attól mert elolvas egy könyvet. Elég gagyi felfogás xD Csak kíváncsi vagyok hogy kinek mi ugrik be először róla :)
2011. jún. 15. 22:54
 20/36 anonim ***** válasza:

Utolsó nem tudom miért kötekedsz...

Olvastál már itt més kérdéseket?

A sok kretén, idióta, életképtelen ember között, legalább egy szórakoztató, normális kérdést olvashattam. Noha továbbra sem ilyen kérdésekre szolgálna az oldal, de kérlek? Ezt már rég feladtam :)

2011. jún. 15. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!