Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok ha egy csinos lány a buszon Bűn és Bűnhődést olvas?
Mit gondoltok ilyenkor, hogy csak egy kis könyvmoly, vagy szimplán intelligens csinos lány, vagy csak bizonygatni próbálja hogy tud olvasni? Vagy mit? :D Ez nem számít gáznak remélem. Szerintetek?
17/L
1. Értelmes, inteligens lány, még akkor is ha kötelező olvasmány.(ma már lusták a kölykök kiolvasni egy többszáz oldalas könyvet, mikor elolvashatják a neten a tartalmát vagy megnézhetik filmben) De ő legalább veszi a fáradtságot.
2. Jó ismerkedési alap. Én biztos odamennék hozzá és ajánlanám, hogy olvasson inkább valamilyen latin-amerikai irótól valamit. Egy ilyen szép lányhoz egy vérpezsditő romantikus dráma mégis csak jobban illik, mint Dosztojevszkij depis agymenése.
Nekem Schopenhauer pesszimista filozófiája a kedvencem, az bejön nektek fiúk, ha ezt olvassa egy lány?
:D
aranyos vagy, hogy idejöttél meggyőződni, hogy intelligensnek fogsz-e látszani ha ezt olvasod :)
szerintem tök mind1, miért olvasod.
én is szoktam olvasni önszántamból, és nem csak ilyen Twilight-ot, most akkor jöjjek ide dicsekedni? :D
17/L
Utolsó nem tudom miért kötekedsz...
Olvastál már itt més kérdéseket?
A sok kretén, idióta, életképtelen ember között, legalább egy szórakoztató, normális kérdést olvashattam. Noha továbbra sem ilyen kérdésekre szolgálna az oldal, de kérlek? Ezt már rég feladtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!