Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megutáltattam magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megutáltattam magam a volt barátnőmmel, van még esélyem nála?

Figyelt kérdés
beszélgettem msn-en az únokatesójával, és azon beszélgettünk hogy miért volt a szakitás, és pontosan én sem tudom(tudtam), és felkerült a témába a szex, és mondtam hogy ritkán volt csak szex, de akkor sem igazán szex, csak petting, és mondtam neki hogy lehet hogy baj volt velem szex terén, és mondtam hogy talán nincs 20cm-es farkam meg ilyenek, meg hogy nem szeretett engem, és ma nemrég átment a volt barátnőm az unokatesójához, és leült msn-ezni, és elolvasta a naplózott bejegyzéseket, és mindent elolvasott, és nagyon ideges lett, és most megy a kavarodás, mondta az unokatesója hogy a maradék esélyem is elúszott, teljesen lemondott rólam a volt barátnőm..szó szerint megfenyegetett hogy ha még 1szer beszélek valakivel a mi volt szexuális dolgainkról akkor nagyon megbánom...szal ebből azt vettem ki hogy nagyon útál engem..szerintetek idővel megnyukszik és probáljak vele beszélni, vagy mit csináljak, nagyon szeretem őt!!!és megint elcsesztem a dolgot..mint mindig..:( Írjatok légyszíves!!!
2009. márc. 21. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
A szexuális életetek csak ratok tartozik, senki masra nem!!! remenykedj h lenyugszik. csak azert szakitottatok mert nem volt jo a szex?
2009. márc. 21. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
hát igen én is ideges lennék! na de minden ember főleg minden nő más! bár a korotokat és hogy mennyit voltatok együtt azt nem írtad és az sem mindegy! de ha nem volt jó a szex akkor az nagyon nagy baj! arról beszélni kell! ha szeretitek egymást akkor mindent meg lehet beszélni! én a barátommal a kapcsolatunk elején szexuális téren kb. 1-1,5 hónapig neccesen voltunk, de megbeszéltük és kitartottunk és nagyon jóra fordult! várj egy kicsit és beszélj vele! mond meg neki hogy kétségbe voltál esve, az unokatesójától próbáltál infot gyűjteni hogy hátha beszélt vele hogy mi is volt az ok! és nem neki akartál ezzel rosszat, hanem egyszerűen segítséget kértél mert nem érted hogy miért is lett vége! beszéljétek meg! sok sikert!
2009. márc. 21. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Elég sz@r helyzet ...

Azt mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít. Talán várnod kellene, amíg kicsit lehűlnek a kedélyek és megnyugszik az ex. De ne túl sokáig, mert ha sokat vársz lehet, hogy már más karjaiban lesz.

Várj pár hetet és próbálj meg vele beszélni. Ja és NE MSN-en, annyit megérdemel a lány, hogy előben mondd el neki, hogy még mindig szereted. Ebben még előny az is, hogy nem tud olyan könnyen lelépni, és lehetséges értékelni is fogja, hogy nem egy "üzenőfal" mondja neki, hogy szeretlek.

Sok szerencsét ;)

2009. márc. 21. 16:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 18/F, ő meg 20/L..3és fél hónapig voltunk együtt..nagyon sokat veszekedtünk..és azért mert mind a 2en makacsok vagyunk..és nem engedtünk..azt is mondhatnám hogy csakis az én hibámból..és még raktam rá még 1 lapáttal..félek hogy ellenségnek néz... ismerem..
2009. márc. 21. 18:00
 5/8 A kérdező kommentje:
És rettenetesen szégyenlem magam...megbántottam őt..de tudjátok ha nincs sűrűn szex és igényelnétek mind2en, de mégsincs, és akkor te mire gondolsz? nem vagy elég jó!!és igaz ami igaz nem vagyok egy nagy szerszámmal megáldva, de nem tehetek róla, azt mondta hogy őt soha nem érdekelte hogy mekkora van, de az tény hogy a szex az nem volt problémamentes..vagy én "mentem" el, vagy ő..de igazából a pettingen kivül semmi nem volt..és ezért volt a fesz..megunt..és .és nem tudom..:(
2009. márc. 21. 18:04
 6/8 A kérdező kommentje:
és próbáltam az unokatesójától infót szerezni de ez miatt volt a vita..meg bunkó is az unokatesója..érzem ennek már réges régen vége...:(főleg ezzel a mai nappal..)Bár csak nekem lenne már vége!!
2009. márc. 21. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagom.. azt irod h a pettingen kivul semmi nem volt. akkor honnan tudod h rossz volt a szex?
2009. márc. 21. 19:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Épp ezért volt rossz..mert a szexhez hozzátartozik a petting..és mindig csak az volt..és kiderült hogy csak azért, mert nem szeretett úgy..de akkor könyörgöm miért nem mondta hogy mi a helyzet??meg lehetett volna beszélni!!...de nem, jobb volt ez így..de most már nem is akarok vele újra együtt lenni, most ezeket tudva NEM!! Nagyon szeretem őt!!de nem érdemlem meg, és nem tudnám őt boldoggá tenni, gyerek vagyok én még hozzá...:(
2009. márc. 22. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!