Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az izraeli férfiak?
Ennyire pénzes pasi kell hogy már szoktatod a gondolatot?
Tudom persze ez csak sztereotípia a zsidók többsége azért nem milliomos ,de én még csöves zsidót sose láttam :D
Semmi extrémben nem különböznek ,csak körül vannak metélve karácsonyt húsvétot meg ilyeneket nem ünnepelnek nem ünnepelnek hanem hanukát meg pászkát stb. esetleg ha vallásos zsinagógába járnak kipát viselnek.
Ezerszer jobban szeretnek és hűségesebbek, mint a magyarok.
De ez a szabrékre vonatkozik...
Ha egyszer tényleg megszeret egy izraeli pasi, akkor kb pajszerral fogod tudni csak levakarni magadról...
Valóban tudnak nagyon szeretni, de ez nem kultúra vagy vallás kérdése. Nem hiszem hogy lehetne általánosítani. Annyit le tudok írni, amit én tapasztaltam, de ez nem azt jelenti, hogy mindegyikük ugyanolyan lenne, mint ahogyan a magyar férfiak is különböznek.
Szóval, az én tapasztalataim alapján aktívak, vagyis szeretik a társasági életet, mindenben benne vannak, keresik az élményeket. Abszolút nem szégyenlősek, jellemző rájuk egy laza életfelfogás, de ezzel egyidőben tudják előre, hogy hogyan szándékoznak gondoskodni a jövőjükről. Kitartóak, a céljukban pedig senkinek nem hagyják megakadályozni magukat. Szerintem féltékenyek de ez általában csak utólag derül ki. Ja, és amit mindről elmondhatok; az izraeliek, legyen az nő vagy férfi, szinte SOHA nem panaszkodnak, hanem cselekednek. Na ez viszont valóban szembemegy a tipikus magyar mentalitással, lévén a magyar állandóan csak sajnálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!