Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a német férfiak?

Figyelt kérdés

Németekkel dolgozom, s fogok is még a jövőben, de ez nekem új, és a nyelvet is most kezdtem tanulni. Tudom, hogy elsőre "gyerekesen " hangzik ez a rövid kérdés, és biztos vagyok benne, hogy sokan jönnek azzal, hogy nem lehet általánosítani, de én mégis azt gondolom, hogy egy kicsit lehet. Nem hiába mondják azt, hogy az olaszok ilyenek, a svédek amolyanok..tudom, hogy nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, de éltem rövidebb ideig külföldön, és tapasztaltam az adott népre általánosan jellemző vonásokat, szokásokat. Akinek van közelebbi tapasztalata-milyennek tartja őket?

Köszi!

2011. aug. 17. 19:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Férfias,(normális keretek közt) erőszakosabb, kitartóbb nép,kifinomult,precíz.. nekem kifejezetten bejönnek a német pasik.. ;)
2011. aug. 17. 19:10
 2/24 PÁL/INKA ***** válasza:
63%

Németül beszélnek és eggyel kevesebb lyuk van rajtuk mint a német hölgyeken.

XDD

2011. aug. 17. 19:12
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Sok lesz a vörös hajú férfi, és számolni kell azzal is, hogy olyan spórolós "nép".

Faluban lakom, nálunk minden német ilyen.

2011. aug. 17. 19:18
 4/24 anonim ***** válasza:
73%
Németek
2011. aug. 17. 19:21
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a használható válaszokat, főleg az elsőt és az utolsót!
2011. aug. 17. 19:35
 6/24 A kérdező kommentje:
Pardon, utolsó előttit.
2011. aug. 17. 19:36
 7/24 anonim ***** válasza:
14%
Antiszemiták
2011. aug. 17. 19:39
 8/24 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó előttit? Ohh, pedig már kezdtem reménykedni...:D
2011. aug. 17. 19:40
 9/24 ani87 ***** válasza:
100%
nekem volt egy,ennél rendesebb embert nem ismertem még azelőtt,minden féle szempontból!!!
2011. aug. 17. 19:46
 10/24 anonim ***** válasza:
96%
Magasak, szőkék, és nekem nagyon bejönnek. Akiket én ismertem elmondható volt róluk, hogy határozottak, férfiasak voltak. Mellesleg irtó szexi tud lenni, ha egy pasi németül beszél, nem is tudom miért.. olyan férfias, durva az a nyelv. :)
2011. aug. 17. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!