Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a német férfiak?

Figyelt kérdés

Németekkel dolgozom, s fogok is még a jövőben, de ez nekem új, és a nyelvet is most kezdtem tanulni. Tudom, hogy elsőre "gyerekesen " hangzik ez a rövid kérdés, és biztos vagyok benne, hogy sokan jönnek azzal, hogy nem lehet általánosítani, de én mégis azt gondolom, hogy egy kicsit lehet. Nem hiába mondják azt, hogy az olaszok ilyenek, a svédek amolyanok..tudom, hogy nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, de éltem rövidebb ideig külföldön, és tapasztaltam az adott népre általánosan jellemző vonásokat, szokásokat. Akinek van közelebbi tapasztalata-milyennek tartja őket?

Köszi!

2011. aug. 17. 19:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hát, kedves utolsó, ezzel mosolyt csaltál az arcomra. Én is úgy gondolom, hogy szexi-én nem szeretem, bár én nő vagyok, meg amikor német nők keményen kiabálnak az igen kiábrándító tud lenni. De igen, a férfiaknak határozottan jól áll.
2011. aug. 17. 22:54
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
árja faj
2011. aug. 17. 23:30
 13/24 A kérdező kommentje:
Na persze...Azért úgy látom, alapvetően pozitív a megítélésük.
2011. aug. 18. 22:16
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
szőrösek
2011. aug. 24. 22:27
 15/24 cynic ***** válasza:
60%
Nincs humorérzékük. :D
2011. aug. 24. 22:32
 16/24 anonim ***** válasza:
86%
Németek között nagyon kevés használható pasit találtam. Viszont volt pár félisten akikkel szívesen ismerkedtem volna. Egy hetet töltöttem kint Németországban és ott nagyon sok mindenkivel ismerkedtem meg. Barátságosak, segítőkészek de úgy hallottam az ágyban erőszakosak ;) És sok köztük a szőőőke :D
2011. aug. 24. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:
36%
ugyanolyanok mint minden más nyugat-európai nép, van ilyen is és olyan is köztük... valóban gyerekes a kérdés
2011. aug. 24. 22:57
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem mondhatnám, hogy minden nap látogatnák a fürdőkádat...:D vagyis nekem ez a tapasztalat, persze nem mindegyik

Sportosak, egészségesen élnek, ridegek, távolság tartóbbak mint mi magyarok.

Többször voltam már kint rövidebb hosszabb ideig én ezeket szűrtem le...

Persze ez nem általánosítás, mert nem mindegyik ilyen...

2011. aug. 24. 23:05
 19/24 anonim ***** válasza:
55%
Ilyenek : [link]
2011. aug. 25. 02:36
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
a német pasik eszméletlen szexik :$$
2011. aug. 25. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!