Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok most komolyan mit esznek Fluor Tomiba?
Én is lány vagyok de nem értem a többiek mit esznek benne? Nem is néz ki jól amit csinál ugye zenélésnek nem nevezhető emberként meg mindig úgy viselkedik mint aki be van szívva, de az is lehet hogy tényleg drogos, bár nincsenek előítéleteim. Mit esznek benne a csajok? Ha nem lenne híres nem hiszem hogy bárki fel kapná rá a fejét az utcán... -.-
17/L
Valószínűleg neked már értelmiségi gondolkodásod van (mint ahogy nekem is)
elég ritkaság, manapság a lányoknál 30 éves kor táján alakul ki. Addig minden átlagtól inkább mélyen lefelé húzó dolgokra izgulnak fel, mint például a bunkovics Fluorra.
én őszintén tisztellek, hogy akad még valaki tizenév táján, akiben már kialakult, és nem lehet megtörni az emberi tartását.
Hát én se értem... hányingert kapok attól a sráctól meg a hülye sp haverjától is...-.- szánalmasak!!! De sztem ezt mi azért nem értjük mert nem vagyok 12 évesek azok vannak átlagban megörülve értük...
18/L
fluor tomi? olyan szar hogy már jó kategóriába esik bele :D
17/L
tomi és sp is nyomorék :) én úgy veszem észre, hogy inkább a 13-14 éves korosztálynak tetszik. ő bajuk hogy ilyenre buknak :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!