Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Vege a nyolcadikna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vege a nyolcadiknak. Hihetetlen jo volt a bankett.

Figyelt kérdés
Tancoltam azzal a fiuval aki tetszett nekem. Es most nagyoon szomoru vagyok, hogy vege mindennek. Az a erzesem hogy tobbet semmi sem lesz ilyen jo. Depresszios is lettem. Nagyon szomoru vagyok.
2011. jún. 11. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, ezen sokan átesünk. Nagyon sok szép dolog vár még rád az életben.
2011. jún. 11. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
tudom hogy melyik városba laksz:)) Annyit mondj meg hogy b-s vagy vagy c-s?
2011. jún. 11. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:
N-es =))
2011. jún. 11. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
nyugi át fogsz ezen esni, max pár hét az egész. mondjuk én nem voltam 8-ban banketten, mert nem volt vmi jó viszonyom az osztállyal, de pár havert viszont hiányoltam :)
2011. jún. 11. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Hehe, ismerős az érzés (nem szerelem miatt csak az elmúlsá gondolata), de lesznek az életben ettől sokkal jelentősebb eseményeid, ez pár hét és elfelejted, csak még friss és azért ilyen furcsa. Bárcsak ez lenne a legnagyobb problámja mindenkinek.
2011. jún. 11. 13:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon mindenkinek!
2011. jún. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!