Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikortól lehet a külső vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól lehet a külső vagy hibáikkal viccelődni, hogy ne legyen belőle sértődés?

Figyelt kérdés
Tehát ha pl. egy csajnak elálló füle van vagy kicsit csámpás, akkor a kapcsolat mely szakaszán lehet ezzel finoman poénkodni?
2011. jún. 10. 23:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Na de 1.03!Ő nem a pasid volt,csak egy idegen a netről.

Szerintem eléggé más bizalmi viszony jellemez egy ilyen netes "kapcsolatot",meg más egy több éves kapcsolat,amiben együtt is élnek a partnerek és úgy megy a viccelődés.

2011. jún. 11. 01:10
 22/30 anonim ***** válasza:

aláírom nem si ez volt a lényeg benne. :D

Hanem azt akartam mondani ezzel,hogy sokat számit bármilyen kapcsolati/nem kapcsolati "szakaszban" az ilyen!

Nem szabad ilyesmivel viccelődni, mert ezzel mindent elronthat az ember!

ennyi volt a mondanivaló ^^

2011. jún. 11. 01:12
 23/30 anonim ***** válasza:
*is
2011. jún. 11. 01:13
 24/30 anonim ***** válasza:

Mi 3,5 éve vagyunk együtt, és néha szoktunk egymásnak "beszólogatni" külső miatt. De nem tudnám megmondani, mennyi idő után kezdődött ez. Talán úgy 2 éve lehettünk együtt.

Például rendszeresen közöljük a másikkal, hogy dagadt :D Pedig rajtam nagyon pici felesleg van, a barátomon kicsit több, de tudom, hogy Ő ezt nem veszi sértésnek. Csak olyasmivel viccelődünk, amiről tudjuk, hogy nem bántja a másikat. Pl. soha nem mondanám neki, hogy kicsi a pénisze. Nekem a melleim kicsik és pl. azokat soha nem szólta le, épp ellenkezőleg, mindig agyon dicséri őket, hogy mennyire imádja őket... Szóval azért kb 98-2% a dicséret és a "cikizés" arány :) A lényeg, hogy amúgy kimutatjuk egymásnak, hogy imádjuk egymást kívül- belül, és számunkra a másik az álompasi/ álomnő. Tényleg folyton dicsér, és érezteti velem, hogy ha odadobnának elé 10 bombanőt, akkor se kellene más, csak én. És ezt én is éreztetem Vele folyamatosan. Így emellett néha belefér egy kis viccelődés :) Alapvetően mindketten szeretünk nagyokat nevetni, és meg is találjuk erre az alkalmat. Mindig visszaszólunk egymásnak, aztán egy jót nevetünk az egészen. Olyan ez, mint mikor szex közben a barátom benyögi, hogy XY-nal is ilyen pózban csinálták tegnap én meg közlöm, hogy Z-vel mi sokkal izgalmasabb pózt találtunk... :D Szerintem ez párfüggő, hogy hol megengedett az ilyen.

2011. jún. 11. 01:26
 25/30 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 20/L, 22/F
2011. jún. 11. 01:28
 26/30 anonim ***** válasza:

lol az ágyas sztory durva XDDDD

De én is mondom tényleg ember függő.

Bár szerintem csajnak akkor sem illik/jó ötlet ilyeneket mondani!

most meg alvás^^

2011. jún. 11. 01:29
 27/30 anonim ***** válasza:

01:26

Hát, nekem pl. ezek a "poénok" sem jönnének be.

2011. jún. 11. 01:31
 28/30 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondom, hogy aki már eléggé ismeri a párját, az meg tudja ítélni, hogy mivel szabad viccelődni. Nálunk még sose volt sértődés, csak nevetés :) Szex közben meg arra jó az egész, hogy utána mindketten bevadulunk, mert "megharagszunk" a másikra :D Ha valaki tudja, hogy a párja nem viselne el kisebb poént sem, akkor úgyse bántja meg :) Szerintem inkább ahhoz kell pár év, hogy kiismerd annyira a párod, hogy lehet e vele viccelődni, és ha igen, akkor mi hol a határ.

20/L

2011. jún. 11. 01:40
 29/30 anonim ***** válasza:

"Szerintem inkább ahhoz kell pár év, hogy kiismerd annyira a párod, hogy lehet e vele viccelődni, és ha igen, akkor mi hol a határ."

Na, ez igaz.

Én pl ezen a mással szex dolgon biztos úgy felhúzná magam, hogy ott vége is lenne a mókának. Hiába tudom, hogy csak poén. Nem jó poén. Legalábbis számomra :)

De pl. nagyon alacsony vagyok, ha ezzel viccel valaki (bárki), nem zavar, mert szeretem, és nem érzem hibámnak. Bár ha folyton a témán lovagolna...

2011. jún. 11. 01:55
 30/30 anonim ***** válasza:

Ilyenekkel nem viccelődünk. Erről általában az ember nem tehet.

Másrészt ilyenekkel a kisebbségi komplexusban szenvedő (általában nagyképű emberek) szoktak szórakozni, azért, hogy saját magukról eltereljék a figyelmet. Mert rajtuk is biztosan van mit kifigurázni és ettől ők félnek.

De ha szakítani akarsz, akkor nyugodtan. Mert kb. az lesz a vége, pláne ha durván és folyton csinálod.

2011. jún. 11. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!