Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól lehet a külső vagy hibáikkal viccelődni, hogy ne legyen belőle sértődés?
Én nem viccelődök ilyesmivel, inkább ellenkezőleg. Ha valami ilyesmi problémája van magával, akkor azt erősítem benne, hogy az a testrésze a legszebb.
Például a barátnőmnek nagyon apró orra van, (persze nekem is feltűnt), de neki abszolút nem tetszett korábban, mindig szóvá tette, hogy ronda, utálja stb. Én pedig folyamatosan bókoltam neki ezzel kapcsolatban, hogy rajta az orra a kedvenc testrészem, imádom a pici pisze orrát, stb.
Nem feltétlenül kell a hiányosságokon poénkodni, előfordul, hogy esetleg rosszul esik neki, főleg, ha olyasvalakitől hallja akit szeret. Még ha poénból is.
Én írtam a fülesmackót.
A lány akinek mondtam teljesen stabil önbizalommal rendelkezett,nem volt mimóza.Nevettünk rajta egyet és annyi.
Aki felveszi az ilyesmit az nem hozzám illő.
A folytonos megerősítésre váró,önbizalom hiányos nőkkel meg nem kezdek kapcsolatot alapból.
Uh simán lehet viccelni ilyesmivel kedvesen.
Én még egyetlen, több évtizede tartó, stabil kapcsolatban sem láttam, hogy egymás hibáival vicceltek volna a felek. Azért, mert tényleg nem vicces.
Vagyis egy esetben az: hogy ha az illető a saját hibáját nem igazán hibának, inkább szexepilnek értékeli. Pl. ha valaki nagyon szeplős, de ettől még vonzóbbnak érzi magát, akkor tetszhetnek neki a szeplőiről gyártott aranyos poénok, de ha utálja a szeplőit, akkor még ha nevet is rajta és leplezi is, egy kicsit rosszul esik neki.
Hát nálam ugy működik, hogy bármivel lehet viccelni velem...Komolyan semmin nem sértődök meg, kivéve a külsőm!
Azt nem viselem el! Ha olyan személy mondja aki nagyon tetszik, akkor önbizalmam már nem lesz. Azt mondaná a párom, hogy ducikácska stb így aztán ne csodálkozzon, ha sötéten kell majd szexelni..... Most ez egy példa volt csak! párom sincs :"D
Nem gondoltam volna, hogy a túlnyomó többségnek ez ennyire rosszul esne. Lehet hogy sokan nem is értették teljesen mire gondolok.
Nem csúfolásra, bunkózásra, hanem pont olyan kedves élcelődésre, piszkálódásra gondoltam, mint amit a "fülesmackós" hozzászóló említett.
Úgy értettük!
Van akinek ez már bántó!!!
Most felvázolok neked egy kis sztoryt ami velem történt meg :D HÁTHA MEGÉRTED!
Volt egy srác nagyon tetszett, igaz csak netről ismertem =S A lényeg, hogy a srác is ilyenekkel viccelődött mindig. Engem nagyon bántott és teljesen leépitette az önbizalmam. Amikor vééééégggre elhivott ide-oda. Nem mentem el, mert annyira parás lettem, hogy nem fogok neki tetszeni. Úgy voltam vele, ha a legjobb képeimen kiszurja a hibáim akkor élőben elsírom magam, ha beszól, mert nem tetszem neki! A történet vége az lett, hogy már rég nem beszélünk...
Remélem így érthetőbb a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!