Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret vagy nem szeret? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MERCEDESBENZ kérdése:

Szeret vagy nem szeret? Mit akarhat?

Figyelt kérdés
sziasztok nagyon köszönöm ha valaki ir van egy fiu aki 7 évvel idősebb nálam nem valami barátkozós tipus elhívott bicajozni ott jobban megismertük egymást !! majd jártam át nála mert a barátnőm tesója és boxoltunk VICCBŐL mikor lefogott és nem tuttam mit tenni megharaptam a nyakát (VIICCBŐŐLL) és a tesóm kérdezte h szeret e engem ő mondta h nem válaszolok és kérdeztem mit csináljak h szerress és őő :: lenne 1 pár elképzelésem 4!! Na most érezhet valamit vagy csak az egyész poén volt??!!
2011. jún. 10. 20:54
 1/2 TOMAtm ***** válasza:
a vége kissé értelmetlen volt,de asszem tudom h mi a szitu.tetszik a csávó mert idősebb,lehet h jól néz ki és szabad ...és úgy találtad h te is tetszhetsz neki talán.akkor miért nem kéred meg a barinődet h segitsen a tesójánál befutnod?szerintem nyerő helyzetben vagy,csak ügyesen csináld!
2011. jún. 10. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez lehetett egy flört, egy kis kacérkodás, kóstolgatás várva a te reakciódat. Én nem úgy látom mint az előttem szóló, lehet azért mert engem is mindig kóstolgatnak a pasik, de csak a szexre utaznak. Persze abból is lehet kapcsolat. Neked kell a sorok mögé látni sajnos , hogy valóban mit akarhat. De ne azt lásd meg, hogy te mit akarsz, hogy legyen.
2011. jún. 10. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!