Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mit akarhat? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhat? Tényleg szeret és hiányzom neki vagy csak mondja, hogy nekem jól essen?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.Van egy srác a gimibe (17), akivel már 3 éve nagyon jól elvagyunk.Volt sulimba járt és szünetbe elég sokat néztük egymást,hülyéskedtünk,beszélgettünk.Aztán ő elballagott.Egyre jobban hiányzott.Kevesebbet beszéltünk.1 éve én is gimis vagyok,és egy gimibe járunk.Most megint olyan mint régen.Sőt..még jobb...rengeteget beszélünk,szünetekbe szemezünk,olyankor úgy érzem minden jó...

Utána rájövök,hogy csak én szeretem.Szerintem amikor írja msnen hogy :már hiányoztál,alig vártam hogy gyere,ma nem adtál puszit...meg ilyenek olyankor nem gondolja komolyan.És igazából nem tudom,hogy elhigyjem e neki amit mondd,vagy csak azért mondja mert tudja hogy szeretem.Múltkor szóba hozta, hogy lehetne köztünk vmi,mert ő szeretné.De akkor utána más lett minden,vagyis nem voltam benne biztos hogy akarom-e.Valamelyik nap mondtam neki, hogy szeretem,és én komolyan gondolom.Erre ő azt válaszolta hogy ne beszéljünk ilyenekről,mert így tudjuk hogy egymásnak ittvagyunk,és nem kell járnunk,mert ígyis érezzük hogy egymásé vagyunk.

Én viszont annyira szeretném megölelni és több időt együtt lenni vele :( mit tanácsoltok?mit tegyek?ilyen még nem volt velem :(:(:(

2009. máj. 2. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:

kerdezd meg tole h jarna e veled.ne megmond h szereted hanem konkretan kerdezd meg.

14/l

2009. máj. 2. 13:51
 2/5 A kérdező kommentje:
És nem fog túl rámenősnek tartani?A köszi a választ (:
2009. máj. 2. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
inkabb epekedsz utana tovabra is amig o lep???(az elso)
2009. máj. 2. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem veszett ügy, mivel már egyszer ő szóbahozta hogy szeretne tőled mást is mint barátság. Ez a részéről ugyan még nem komoly dolog, de egy lépés. Tudod azzal, hogy a szemébe mondtad hogy szereted, még mielőtt tényleg kettesben töltöttetek volna több időt, megijeszthetted. De nem baj.

Például kérhetsz te is tőlbe burkolt randit. Nézz ki valami programot, ahová el szeretnél menni, vagy koncertet, kiállítást, lehet növénykiállítás, bármi, és ha találkoztok szóba hozhatod, hogy milyen jó lenne elmenni. És hogy őt érdekli-e az ilyesmi.. ha nem veszi a lapot, akkor megkérdezheted, hogy lenne-e a kísérőd, örülnél neki, mert biztos nagyon érdekes lesz. Vagy mondhatod azt is hogy a barátnőd akivel el akartál menni, lemondta és hogy mennyire sajnálod... bármi ilyesmit. Aztán meglátod mi lesz. Ha hirtelen visszautasít nem baj, majd elgondolkdik, és biztos vagyok benne hogy nemsokára rá már ő ajánl föl valamit. Csak maradj vele kedves. :) 30/L

2009. máj. 2. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.Sokat segítettél.Remélem összejön :) nagyon szeretném :)
2009. máj. 2. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!