Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit akarhat a nő? Pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akarhat a nő? Pl. van amikor hiányzom neki, van amikor nem!

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, van egy 18éves csaj (azaz exem),akivel jártunk régebben több mint másfél évet, utána volt fél év pihi,mert kitalálta,h neki más kell, :S ! Megint vhogy összejöttünk, egy darabig minden szép és jó volt, utána meg mintha kicserélték volna, már nincs ideje rám, de érdekes,hogy másokkal tud találkozni... szóval szerintem ez már a végé a dolgoknak... De van amikor hiányzom neki, van amikor nem! ÉS olyan is van,h spontán felhív,hogy szeret...:S Szerintem szívatja az agyam,mert közben másokkal is talizgat.... vagy csak most nem kell neki senki? Vagy szeretne megtartani biztos pontnak?? De olyat is mondd,h "tökéletes" vagyok,ez a baj...uncsi vagyok neki...de miért?:S

Hogy lehet ezen változtatni??Amit akar,mindent megkap, egy szavára ugrom...

Kedden összebalhéztam vele,hogy döntse el,hogy mit akar, azóta nem kerestem,de ő se engem

Mit tudnátok tanácsolni?? Haggyam a fenébe?? MErt nem tudom,hogy szeret e még, ha másokra több ideje van,mint rám:S

2009. máj. 1. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Hagyd!

Úgy tűnik, csak talonban tart, ha épp nincs kivel szórakoznia.

2009. máj. 1. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe! Csak játszik Veled, NE LEGYÉL VÉSZTARTALÉK NEKI!!!!!

Kár az időd, az energiád és az idegeidet rá pazarolnod.

Ne foszd meg magad az új lehetőségektől.

Szintén 21 éves srác.

2009. máj. 1. 22:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszike szépen a válaszokat! Én is erre gondoltam,vagyis éreztem! Akkor hagyom a dolgot, felesleges időpazarlás!
2009. máj. 1. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Hidd el jó döntést hozol.

Rengeteg nő van a világon, aki JOBBAN megbecsülne Téged.

Lehet, hogy az orrod előtt is van egy!;)

2009. máj. 1. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Légyszi legközelebb senkit ne fogadj vissza, aki egyszer elhagy téged főleg másért, mert egy férfinek akkor marad meg a becsülete. Ne is várd meg hogy ő hagyjon ott,vess neki te véget, bár ha szereted akkor biztos nehéz. DE egy sokkal jobb fog jönni helyette hidd el, és ez tapasztalatnak abszolút jó volt. Amúgy mióta vagytok együtt? Mert én sok éve vagyok a párommal és oylan nincs hogy uncsik lennénk egymásnak. Szerintem a barátnőd mg túl fiatal, a bulizásra meg a kalandokra van szüksége, arra hogy valaki folyton dícsérje. Olyan meg nincs hogy most nem kell neki senki, társas lények vagyunk, a normális ember arar vágyik legyen társa. Szerintem biztos nem szeret, lehet azt sem tudja mi az igazi szeretet. Lépj tovább, nézz körül:)
2009. máj. 1. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszike a jobbnál-jobb válaszokat!Lehet,hogy más tényleg jobban megbecsülne...bízunk benne így lesz:)

Igen..lehet ott rontottam el,hogy visszafogadtam, mondjuk a férfi becsületről már nem is beszélve:D

Akkor ezentúl tényleg nem keresem, csak én szerettem...de majd megoldom valahogy! Amúgy több mint másfél évig jártunk, a csaj nemrég töltötte a 18.-at.

Az lehet,hogy nem tudja,hogy mi a szeretet:S

De majd később rádöbben...de akkor túl késő lesz!

Igazatok van,túl kell lépni,majd tanul a dolgokból!

Nyugodtan szórakozzon másokkal!

Abban is igazad van,hogy szereti ha dícsérik, + körülugrálják a pasik... szórakozik velük:S

Köszike a válaszokat!

Mindenkinek Szép NApot!

2009. máj. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!