Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig érdemes a kapcsolatodér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes a kapcsolatodért harcolni? Ki meddig tenné?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 11:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Neharagudj utolsó, de vannak férfiak akikre nem lehet felnézni, mert egy lusta, mihaszna, köcsög disznó. Én ezekre nem tudok felnézni, 3 kapcsolatomból egy ilyen volt.
2011. jún. 10. 12:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Ő nem senkiházi, nagyon jó ember. Csak nincsenek céljai. Nem tudja mit kezdjen magával.Nem tanul rendesen. Olyan dolgokkal foglalkozik amikkel nem kellene pl.politika
2011. jún. 10. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor megértelek. Sztem hagyd, lesz más akire fel tudsz nézni.
2011. jún. 10. 12:15
 14/20 A kérdező kommentje:
beszéltem vele erről, és azt mondta,hogy meg fog változni,de nem tudom,h higgyek neki!
2011. jún. 10. 12:17
 15/20 Smartguy86 ***** válasza:
Az téged ne zavarjon szerintem, hogy a politika érdekli. Téged is érdekel sok minden, mégse mondja, hogy add fel csak mert ő úgy akarja! Vizsgáld meg a dolgokat az ő szemszögéből - lehet tényleg nem tudja, mik a céljai, de ebben is segíthetsz neki. Ha jár egy iskolába, akkor csak nem azért jár, hogy ott melegedjen - ha mégis, akkor mondd neki, hogy nem muszáj ám csak azért, mert a szülei ráerőltették... Lehet sikeres vállalkozó anélkül is! Kereshet sok pénzt úgy is, ha egyszerűen csak ügyes. De akkor mutassa meg, hogy tud ő ügyes is lenni! Akkor majd felnézel rá...
2011. jún. 10. 12:39
 16/20 anonim ***** válasza:

"Ő nem senkiházi, nagyon jó ember. Csak nincsenek céljai. Nem tudja mit kezdjen magával.Nem tanul rendesen. Olyan dolgokkal foglalkozik amikkel nem kellene pl.politika

"

Meg fog változni, mert politikusnak megy, így a céltalanságból pénzhajhászás lesz, és megszürkül a lelke, megkérgesedik a szíve, hazug lesz minden szava és vakká válik az Élet iránt.

De meg fog változni.

2011. jún. 10. 13:18
 17/20 Smartguy86 ***** válasza:
13:18 LOL :DDDD De hülye vagy :D
2011. jún. 10. 13:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudom! XD
2011. jún. 10. 13:21
 19/20 anonim ***** válasza:

És ezt persze Te akarod megmondani, hogy mivel foglalkozzon, ugye? Legszivesebben Te szabnád meg neki, hogy mi érdekelje. Milyen jó is lenne! Akkor kiírhatnál egy olyan kérdést is, hogy "segítség, mit tegyek, a férjem egy papucs?"!

Miért baj az, hogy a politikával foglalkozik?

És mit jelent az, hogy nincsenek céljai? Lehet, hogy az anyagiak nem engedik, hogy egyáltalán nagy célokra gondolhasson, nem? Ilyenen nem gondolkozol soha, ugye?

Igen, annak idején én is megkaptam a páromtól, hogy én egy szar vagyok, mert nem szoktam álmodozni, nem tűzök ki nagy célokat. Viszont én olyan ember vagyok, hogy ha valaminek nincsen alapja, lehetősége, azon nem nyavalygok. Persze, vállaltam 2 másodállást is, hogy jobb lehessen, és végre legyen alapja a célok kitűzésének, de sajnos kevés volt, az a pénz is elment mindig, mindig beesett valami extra kiadás, ami elvitt minden fillért. Tudod, a mai világban nagyon nehéz nektek, nőknek megfelelni. Várjátok a szőke tökéletes herceget, és ha nem azt kapjátok, végetek van, és sírva rohantok a következőhöz. Hátha az tökéletes lesz. Elárulok valamit: Tökéletes ember nincs,a párod sem az, de Te sem vagy az.

36F

2011. jún. 10. 14:02
 20/20 A kérdező kommentje:
hát sajnálom,h egy nőben csalódnod kellett és nem tudtad valóra váltani az álmaidat,de az én helyzetem más.
2011. jún. 10. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!