Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, vagy csak kedves?
Van egy srác az osztályban. Vidám, energikus, minden csajjal jóban van. Én kicsit visszahúzódó vagyok (nem félénk, csak zárkózott) és fiúk közül vele beszélgetek a legtöbbet, főleg a közös hobbinkról. Néha csak úgy odaül mellém dumálni, ilyenkor elég szorosan ülünk (kb. egymáshoz préselődik a lábunk). Mindig figyel, ha hozzá beszélek, még ha nem szólok, akkor is visszakérdez néha, hogy mit mondtam és mindig a szemembe néz ilyenkor. Bár szépek ezek a percek, a többi csajjal több időt tölt el és én vagyok az egyetlen az osztályban, akit nem puszival üdvözöl (bár én később jöttem az osztályba és senki sem szokott puszit adni nekem, lehet, hogy azt hiszi nem szeretem és ezért nem alakult ki, mert a közös programnál nekem is adott). Akkor most tetszem neki, vagy csak ilyen a természete?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!