Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek honnan tudja mindig, hogy valami bajom/baja van valakinek?
Figyelt kérdés
A barátom azonnal észreveszi, ha valami bajom van. Akár msnen beszélek vele, akár személyesen. Először tök meglepődtem, hogy nem is mondtam neki, hogy bajom van, de ő mégis észrevette. És nem csak nálam, hanem egy csomó ismerősénél is. Mikor megkérdeztem, hogy honnan tudja, azt mondta, hogy máshogy írunk olyankor meg stb. Ezt minek nevezik?2011. jún. 9. 16:32
1/5 anonim válasza:
Jó emberismerőnek.
Ajánlom, hogy ilyen irányban kezdjen el továbbtanulni, mert tehetséges!
2/5 anonim válasza:
ÚRISTEN!!!!! a barátod egy igazi auralátófehérsámánmágus
3/5 Lord Sad and Bad válasza:
Na hát ehhez aztán nagy tehetség kell.
Én is észreveszem,ha a barátaimnak valami baja van,telefonon keresztül is egyből,személyesen meg pláne.
Egyszerűen abból,hogy nem úgy beszél,köszön,viselkedik,mint ahogy tőle megszokott.
4/5 anonim válasza:
Ohh milyen meglepő, hogy az aki ismer észreveszi hogy valami bajod van :D Tudod ha ismer akkor tudja hogy hogyan szoktál viselkedni bizonyos helyzetekben így egy más reakció máris elárulja. Én is így vagyok az emberekkel, és úgy nevezik hogy jó megfigyelőképesség max :D
5/5 anonim válasza:
Esetleg odafigyel az emberekre... :D Manapság ez furcsa, tudom, de van ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!