Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is volt semmi, mégis fáj - hogy felejtsem el?
Van egy srác, akivel az utóbbi időben sokat beszélgettünk, közel(ebb) kerültünk egymáshoz. Mint barátok. Volt egy egészen leheletnyi flört is a dologban, de nem ezen volt a hangsúly, hanem a hosszú és tartalmas beszélgetéseken, amiket mindketten élveztünk és... na, talán ezt nem kell magyarázni. :)
Aztán volt egy buli, ahol szintén ha egymás mellé kerültünk, ugyanúgy beszélgettünk satöbbi, tök jó volt, én magamban nagyon örültem, hogy szereztem egy újabb barátot. :) Aztán persze előtérbe került az alkohol, egy-két óra múlva mindenki részeg volt a társaságban... és ez a fiú végülis ott összejött egy másik lánnyal. Csókolóztak, aztán fel is mentek egyikükhöz.
Akkor döbbentem rá, hogy én ettől az egésztől kicsit többet vártam, mint kellett volna. Hogy ez a fiú tulajdonképpen tetszik nekem. Nagyon bántott a dolog, holott ugye mi a sráccal csak barátkoztunk, semmi több - az a kis flört sem volt elég egyértelmű, hogy bármit is elhiggyek belőle, hogy bármit is alapozhatnék rá...
Nem tudom, hogy ez csak egy egyéjszakás légyott volt-e a részükről, vagy most tényleg egy nagy szerelem kibontakozásának voltam szemtanúja, azóta nem találkoztunk. A fiú azóta nem keres, nem beszéltünk. Talán ez fáj a legjobban: most mi történt? Ha csak barátkozunk, akkor most már miért nem? Vagy engem (is) csak fűzött volna, aztán most, hogy "összejött" ezzel a lánnyal, már én se vagyok érdekes? Szabályosan szerelmi bánatom van, pedig még csak szerelmes se voltam. :D Nem tudom lekötni magam semmivel, mert folyton csak arra gondolok, hogy miben lehetett az a másik lány jobb nálam?
El kéne felejtenem ezt az egészet, mert szemlátomást nem éri meg emiatt törnöm magam. De hogyan? Mit tegyek, hogy múljon ez az érzés?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!