Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza volt, tényleg jól tette, hogy letiltott?
Van egy lány, akibe szerelmes vagyok, hál' Istennek viszonozza is, és együtt vagyunk. Egy este beszélgettünk komolyabban az életről, és használta azt a szót, hogy "szignifikánsan". Én előtte nem ismertem a szót, és egyből rákérdeztem így: "milyen fika? hogy jön ez ide?" erre csak annyit írt, hogy "primitív bunkó.." majd letiltott, és már 3 napja nem beszélünk! Igaza volt?..
14/F
Bocs, erről anyám egyik sztorija ugrik be. Én még nem éltem, így sok időt töltött az unokahúgával (unokatesómmal).
Neki 4 évesen a hinta volt a mániája, már a saját anyja is mással küldte hintázni (pl. anyámmal), mert 4-5 órát is képes volt elhintázgatni.
Néhány óra után már anyám is kérlelte, hogy menjenek, kicsit viccelődve olyan nyelven, amit a 4 éves még nem érthetett:
- Ne legyél ilyen önző, menjünk kérlek!
- "hinta szó nélkül"
- Egoista vagy!
- "csendben hintázik"
-Individualista vagy!!
- NEEEEHHEEEEMMMM vagyok individupistaaaa!!!!
Itt eltört a mécses és leszállt a hintáról. Anyám a mai napig meséli, hogy 4 évesen olyanon sértődött meg az unokatesóm, amit nem is értett :)
(Slusszpoén: unokatesóm nálunk volt, már felnőtt, családos nő, előjött ez a sztori, egyetlen reakciója: "miért, mit jelent az individualista?" :)))
: ma 08:09
Azért mert a 29 éves éves és a többiek őszintén bevallották,hogy nem ismerik a szót,még lehet tanult ember.
Tuti,hogy eddig neked se volt fogalmad erről a szóról,csak éppen a monitor túl oldalán élvezed ha másokat ba***ogathatsz..
HA ciki azoknak akik nem ismerik ezt az idegen szót amit nem szoktunk használni a mindennapi életben,akkor te kritikán aluli vagy..
13:44
Hát igen. Lehet, nem jó környezetben mozgok. Felénk nem nagyon találni olyan érettségizett embert, aki a szignifikáns szót nem ismeri.
De persze lehet a butaságot és a szellemi sötétséget isteníteni. Szabad országban élünk. Jogod van hozzá.
Nekem pedig ahhoz, hogy ne tartsam normálisnak azt, hogy emberek azzal kérkednek, hogy milyen sötétek mindenhez.
ma 16:03
Lehet hogy buta az aki a szót nem ismeri,de hogy te egy ritka primitív vagy az már most bizonyítottad.Tudod az érettségi,és a diploma nem ad intelligenciát..A primitív is lehet diplomás...
Észosztókáim! Miért kellene azért szakítani, mert nem ismer egy bizonyos, nem is túl gyakran használt idegen szót.
Gondolom, hogy az ilyen idegen szavakkal "művelt" embereket is meg lehetne fogni mondjuk magyar történelemmel vagy irodalommal kapcsolatos kérdéssel.
Meg gondolom vannak egyedek, akik ismerik és használják a "szignifikáns" szót, de a muszájt "ly"-nal írják
Elnézést! Most olvasom ezt a témát, s gondoltam még azért utólag hosszászólnék.! :
Kérdező! Neked csak annyit mondok erre, hogy ne hallgass itt a sok észosztogató prűd id.. óta agymosottakra. Lehet, hogy akkor egy kicsit bunkó stílusú volt a visszakérdezésed akkor abban a formában, de nem egy olyan nagy égbekiáltó bűn. Viszont a lány, akibe te anno szerelmes voltál, és letiltott nem akarlak megbántani,mert gondolom nagyon szeretted viszont akkor még ő sem lehetett valami túl érett egy kapcsolathoz akkor nem akarok túl nyersen fogalmazni, de egy kis csitri, aki még talán maga sem volt tisztában egyes szavak jelentésével, hanem csak dobálózott, hogy mi a helyes viselkedés, mi az erkölcs,meg stb. Tehát egy tizenéves kislány még nem feltétlenül érett egy szerelemre s nem feltétlen oly okos, csak annak szeretne látszani tisztelet a kivételnek, de ez így van.
ffddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!