Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza volt, tényleg jól tette, hogy letiltott?
Van egy lány, akibe szerelmes vagyok, hál' Istennek viszonozza is, és együtt vagyunk. Egy este beszélgettünk komolyabban az életről, és használta azt a szót, hogy "szignifikánsan". Én előtte nem ismertem a szót, és egyből rákérdeztem így: "milyen fika? hogy jön ez ide?" erre csak annyit írt, hogy "primitív bunkó.." majd letiltott, és már 3 napja nem beszélünk! Igaza volt?..
14/F
Ha ilyen öntelt a kiscsaj, hagyd a francba.
Ilyenért letiltani...mint az oviban.
39 éves vagyok,és nekem meg kellett néznem az idegen szavak szótárába,hogy mit is jelent az a szó hogy "szignifikáns"..
Lehet,hogy én vagyok a buta,de életemben nem használtam ezt a szót,de a jelentését amit most tudtam meg igen.
Elég szomorú,hogy egy lány egy ilyen kis olcsó trükkel szakít a barátjával.
off
"...Egy este beszélgettünk komolyabban az életről....erre csak annyit írt..."
Basszus ilyenkor érzem, hogy öregszem amikor az életről való komolyabb beszélgetést a chatelés jelenti.
Hogy értetted drága szentem, hogy együtt vagytok?
A számítógép elött a chaten? Vagy már találkoztatok is??
Elég cérnaszálon függő lehet egy olyan kapcsolat, ami egy aprócska, szókincs-béli hiányosság miatt elbukik.
Azért még, mert nem tűzdeled tele a szövegedet idegen szavakkal, még nem vagy bunkó. Az a bunkó, aki attól érzi magát többnek, hogy "internacionális frázisokban kommunikál" :-)
Én sem ismerem ezt a szót.
Szerintem még gyerekek vagytok ha ilyenen képes szakítani a barátnőd. Legyél te az okosabb, magyarázd el neki hogy te hogy láttad ezt a helyzetet. Szerintem egy ilyen kapcsolatot nem érdemes folytatni. Mi jöhet még ezután?
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!