Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek abban, hogy a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy a szakítás megoldhatja a problémáitokat?

Figyelt kérdés

Tehát:

A barátnőm nem szeret, nem is érzem, hogy szeret, meg mondta is.

Nem elmúlt, hanem azt mondta, hogy ez neki még nem alakult ki (9 hónapja járunk btw). A kapcsolat egyébként így is indult, hogy ő még szerelmes nem volt, akkor vártam, és a kapcsolatunk közepe táján nagyon jó volt, éreztem, hogy szeret, akkor minden flottul ment, csak bezavartak bizonyos dolgok, hullámvölgybe kerültünk, azóta nem tudunk kijönni ebből.

Én ezt már nem bírom tovább. Nézem mások kapcsolatait, és fáj, hogy nekem miért nem lehet ilyen.

Már nem érzem azt sem, hogy nem akarok másra nézni, mert barátnőm van. Egyszerűen megnézek más lányokat is, pedig régen nem tettem (a kapcsolatunk elején-közepén).

Viszont azt tudom, hogy nagyon szeretném, ha jól működne a kapcsolat. Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy jó legyen az egész.

Azt mondta nővérem, hogy mondjam el a lánynak, hogy mit érzek, ne várjak tovább, vessem fel a szakítást, és ha azt mondja, hogy "ok", akkor jobb is, hogy ott hagytam. Viszont ha igazából szeret, csak nem tud róla, akkor a szakítás miatt rádöbbenhet, hogy valóban szeret.

Ezt hogy lehetne megoldani?

Ha szakítok is vele.. de ő össze akar velem jönni újra, akkor én EGYBŐL belemennék, mert nem azért szakítok, mert nem szeretem, hanem mert már más opciót nem látok..annyi mindent megpróbáltam már.

Viszont attól félek, hogyha mégis vannak ilyen rejtett érzései, csak ez esetlegesen később jönne ki, én meg szakítok vele, akkor nem mer többet lépni, és én egy "lezárt akta" leszek, amit többet nem nyit ki.

Remélem nagyjából érthetően fogalmaztam.

A lány 20 éves, tehát nem "tiniszerelemről" van szó, mi komolyra terveztünk anno.

2011. jún. 8. 23:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon hosszú a kérdés és rengeteg a hosszú válasz, ezért csak annyit írok, hogy nekem azért működik a kapcsolatom a barátnőmmel, mert elfogadtam saját magam. Igen! Nem mindig könnyű, mert pl. nem vagyok magas, csak 169 cm, és túl helyes sem. Néha idegesít, amikor olyan kérdéseket olvasok itt, hogy 15-17 éves fiúk házibulis első szexuális élményeikről számolnak be, meg hogy ezzel csalták a másikat. Jó nekik. Buknak rájuk a csajok. Van kiből válogatni. Ha dob az egyik, lesz másik. De ez nem ilyen egyszerű: nem csak két véglet létezik.

És most kedves kérdező, jól figyelj:

Egy kapcsolat 2 tényező együttese: belsőséges dolgok és külső tényezők. A külső alatt egy álarcot látsz: boldog emberek, közös képek, lájkolgatós emberkék, minden happy, összeillenek, stb.

De azt honnan tudod, hogy épp a párnak nincsenek e párkapcsolati hullámvölgyei?!

Senki sem szeret dicsekedni egy megbántással vagy egy végigsírt éjszakával. És valaki csak azért nem fog levenni 10 közös képet, mert a párja tapintatlan volt és megbántotta egy ostoba viccel. Vagy az is előfordul gyakran, hogy minden happynek LÁTSZIK, de közben a lány nagymamája vagy apukája ellenzi a lány kapcsolatát, sőt vannak olyan emberek akik nem is aludhatnak egymásnál vagy együtt egy ágyon, mert vallási okai vannak ennek. Nem utolsó sorban pedig van amikor a lánynak telebeszélik a fejét a barátnői, hogy szakítson, és a lány ne tudd meg miket él át lelkileg, holott a boldogságot látod az arcán - de végetted szenved.

Érted? A látszat nem minden!

21/F

2011. jún. 10. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!