Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek abban, hogy a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy a szakítás megoldhatja a problémáitokat?

Figyelt kérdés

Tehát:

A barátnőm nem szeret, nem is érzem, hogy szeret, meg mondta is.

Nem elmúlt, hanem azt mondta, hogy ez neki még nem alakult ki (9 hónapja járunk btw). A kapcsolat egyébként így is indult, hogy ő még szerelmes nem volt, akkor vártam, és a kapcsolatunk közepe táján nagyon jó volt, éreztem, hogy szeret, akkor minden flottul ment, csak bezavartak bizonyos dolgok, hullámvölgybe kerültünk, azóta nem tudunk kijönni ebből.

Én ezt már nem bírom tovább. Nézem mások kapcsolatait, és fáj, hogy nekem miért nem lehet ilyen.

Már nem érzem azt sem, hogy nem akarok másra nézni, mert barátnőm van. Egyszerűen megnézek más lányokat is, pedig régen nem tettem (a kapcsolatunk elején-közepén).

Viszont azt tudom, hogy nagyon szeretném, ha jól működne a kapcsolat. Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy jó legyen az egész.

Azt mondta nővérem, hogy mondjam el a lánynak, hogy mit érzek, ne várjak tovább, vessem fel a szakítást, és ha azt mondja, hogy "ok", akkor jobb is, hogy ott hagytam. Viszont ha igazából szeret, csak nem tud róla, akkor a szakítás miatt rádöbbenhet, hogy valóban szeret.

Ezt hogy lehetne megoldani?

Ha szakítok is vele.. de ő össze akar velem jönni újra, akkor én EGYBŐL belemennék, mert nem azért szakítok, mert nem szeretem, hanem mert már más opciót nem látok..annyi mindent megpróbáltam már.

Viszont attól félek, hogyha mégis vannak ilyen rejtett érzései, csak ez esetlegesen később jönne ki, én meg szakítok vele, akkor nem mer többet lépni, és én egy "lezárt akta" leszek, amit többet nem nyit ki.

Remélem nagyjából érthetően fogalmaztam.

A lány 20 éves, tehát nem "tiniszerelemről" van szó, mi komolyra terveztünk anno.

2011. jún. 8. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Amit csinálsz a kérdésedben úgy hívom hogy túlanalizálás. Elkezdessz gondolkodni kritikus szemmel a dolgokról és járod a lehetőségeket végig vajon ekkor mi lesz, vajon ha azt teszem mit zárok ki vele... Blabla... És csak lebénít. Mert végül nem csinálsz semmit csak gondolkozol.

És ez ott kezdődött hogy éreztem mikor vele voltál h valami nem stimm, de te mégsem mondtad el neki hogy megbeszéljétek.. Mert már beleszólt az okoskodó agyad, hogy inkább ne hozd fel... Itt baxtad el. Az őszinteség kulcs. Milyen kapcsolat az ahol nem mondjátok el egymásnak amit éreztek??? Halva született. (Plussz az utolsó sorod: "mi komolyra terveztünk anno"... Hogy a rákba lehetne érzéseket tervezni? Az ember nem ilyen. Csak mákja van ha a szeretet kitart élethosszig. De szándékosan nem lehet irányítani.)

Annyit tehetsz hogy nem gondolkozol hanem cselekszel ahogy a szíved súgja. Mindenki logikázni akar meg racionális úton érvekkel alátámasztani a tetteit. Faxság. Az érzések irracionálisak.

Szóval beszélj vele. Őszintén. Ha ő nem őszinte, akkor mit akarsz tőle? Ha nem tudtok megbeszélni ilyeneket, akkor mit akarsz tőle? Meg akarod őt változtatni? Ki vagy te? Nincs jogod megváltoztatni őt. Ha ő nem akarja ezt a kapcsolatot, akkor vége. Kész.

2011. jún. 8. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
éreztem helyett érezted :)
2011. jún. 8. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen beszélj vele, de ne hozd fel a szakítást, mert ha rosszul sül el, akkor egyedül maradsz és nehezen fogod feldolgozni.

Viszont ha nem szeret, akkor nincs értelme, de valamiért csak együtt vagytok már 9 hónapja.

Beszélgessetek, csak ezt tudom ajánlani és próbálj úgy beszélni vele, hogy esze ágában se legyen azt mondani, hogy vége.

2011. jún. 8. 23:24
 4/11 A kérdező kommentje:

egyszer már beszélgettem vele, megkérdeztem, hogy mi a baj, akkor mondta ezeket, hogy nem érzi a szerelmet.

akkor azt mondtam neki, hogy teljen akármennyi időbe, nem baj, mellette állok, segítek, amiben tudok, lassítunk, ha kell, stb.

Ennek már egy jó ideje, most érkeztem el ide, hogy nem akarok tovább várni.

azért gondolkoztam el a vége-dolgon, hogyha meglátja, hogy "elveszíthet", akkor lehet, hogy nem játszik tovább, hanem észhez tér, és vagy elmegy, vagy nem, de akkor már azért maradjon, mert szeret, és ne azért, mert már együtt vagyunk úgyis..

nagyon szeretem, mindenképpen meg szeretném oldani, csak mind a kettőnknek ez az első kapcsolat (nem csak a komolyakat nézve, hanem egyáltalán), ezért nagyon hülyék vagyunk ilyen téren, ráadásul én műszaki beállítottságú vagyok, csak a logikát ismerem.. a szerelemben viszont egy csepp logikát nem találtam..

2011. jún. 8. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem tedd azt amit a nővéred mond. Kérdezd meg a lánytól hogy ő hogy érez irántad és mond el neki hogy szerinted szakítanodok kéne,mert ez így nem oké. Ha belemegy akkor szakítsatok DE ne várj rá. Ha ő egyszer belement a szakításba mert nem szeretett! akkor később se akarjon tőled semmit. Egyetértek az első válaszolóval,hogy egy kapcsolatot nem lehet előre tervezni,mert az érzelmektől függ és ha az elejétől fogva nem vagytok őszinték egymással,nem beszélitek meg a problémáitokat akkor az egy halva született kapcsolat.

Mindenkép beszélj a lánnyal és ha belemegy a szakításba akkor felejtsd el őt végleg,ha újra akarná kezdeni ne menj bele! Ismerkedj,csajozz újra és majd megismersz egy olyan lányt akit megérdemelsz és szeretni fog téged.

(Ha 9 hónap alatt nem alakult ki a szerelem vagy ha ki is alakult de csak rövid ideig tartott akkor többé nem fog.)

2011. jún. 8. 23:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Hallgass a nővéredre, a hozzászólóknak igazuk van. Kivéve Jucusnak. Hozd csak fel a szakítást is. Ha rosszul sül el egyedül maradsz? Igen, egyedül, lassan majd új esélyekkel hogy olyan lányt találj akit nem viszonzatlanul szeretsz. Inkább legyél egyedül mint egy szar, működésképtelen kapcsolatban. Beszéljétek meg, és ha nem szeret, igen is szakítsatok. Neked mi a jó abban hogy ott van melletted de nem érez irántad semmit? Nem jó, ugye?
2011. jún. 8. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
én csak annyit mondok, hogy csak akkor szakíts vele ha már biztos vagy a dolgodban. Különben olyan sorsa jutsz mint én, aki szakított a barátnőjével, most pedig visszasírja minden egyes nap azt a percet, amikor ezt megtette. Arról nem is beszélve, hogy milyen érzés azt látni, ahogyan mással csókolózik :) mái napig fáj, pedig nem ma szakítottunk.
2011. jún. 10. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát ez egy eléggé utolsó dolog a lánytól...milyen már ez...Hozd rendbe az önbecsülésedet, lépj ki ebből az egészből, és találni fogsz egy olyan lányt, aki tud felnőttként viselkedni és normálisan kezelni a dolgokat..hát az eszem megáll.

Jobbat érdemelsz! Elhiszem, hogy fáj látni a párokat, hogy csókolgatják, ölelgetik egymást, jókat nevetnek...Tegyél végre magadért meg a boldogságodért! Hidd el, sok lány már a tudattól is beléd szeretne, hogy Te képes vagy igazán szeretni.

Tudom, hogy fájni fog ez neked, és úgy érzed, nem tudod elképzelni nénküle, de ahogy telik majd az idő, úgy lesz egyre jobb.

Nem kell köcsög csaj...állj a sarkadra.

19/l

2011. jún. 10. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Az az igazság,hogy ha 9 hónap alatt nem lett szerelmes beléd,sajnos már valószinűleg nem is fog. Ha te el tudod fogadni ezt és neked ez elég, akkor maradj vele.Ha nem megy,mert szenvedsz igy, akkor inkább szakits Persze könnyű mondani,tudom,de nem fog változni a helyzet...szerintem.

Gondolom azért szeretetből csak szeret vagy nem? foglalkozik veled? Hogyan viselkedik?

2011. jún. 10. 17:13
 10/11 A kérdező kommentje:

szeretetből szeret, igen.

mostanában nem tudunk sokat foglalkozni egymással, mert vizsgaidőszak van mind a kettőnknek. ez sokat nehezít a dolgokon, mert alig tudunk találkozni/beszélgetni.

2011. jún. 10. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!