Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van egy exed akit valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy exed akit valaha nagyon szerettél?

Figyelt kérdés

Az első 2 év egy álom vele,az ágyban telhetetlen nimfomán.

Imád beöltözni mindenféle szexi ruhákba(neccharisnya,tűsarkú,szexi fehérneműk)Minden a dugásról szól(mert ez már nem szeretkezés)Az utolsó évbe őrületbe kerget a féltékenységével,rá sem nézhetsz más csajokra,azzal fenyeget,hogy megöli magát ha elhagyod,agresszív.Már azt terezed,hogy elhagyodű8eddig a fenyegetőzés miatt nem tettted)amikor megcsal és vége a kapcsolatnak.

Aztán évek múltán találkozol egy lánnyal,aki szép,kedves és megélt már pár negatív dolgot ahogy(tegyük fel)Te is.

Ez a lány elég visszahúzódó az elején minden értelemben és még szűz.

A kapcsolat tartóssá vállik,felhőtlen,jó a szex,de nem olyan gyakori mint az első kapcsolatban és nem is csak ez a meghatározó eleme.Ha együtt vagytok az szeretkezés legtöbbször(néha persze vadabb)A lány nem szeret az ágyban túl sokat mutatni,mert(ugyan ok nélkül)nem szereti a testét.

A második lány szebb mint az első,csupán annyi a hátrány,hogy nem olyan bevállalós(szexi cuccok terén).Az ágyban sokmindenre kapható.Kivéve az anál vagy pisi/kaki szex:D

Az első csajt el tudná feledtetni veled a második?

Vagy azért eszedbe lennének a forró éjszakák annak ellenére,hogy az utolsó év kínkeserves volt?

Őszinte választ,nekem fontos lenne.

2011. jún. 8. 18:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha eszedbe jut,akkor még szereted,ugy tűnik nagyon ragaszkodsz hozzá,de segitettél neki megoldani a problémáját,megvigasztalni amikor bántotta valami/valaki? Ha féltékeny volt akkor elmondtad neki akár 1000x,hogy csak ő kell és senki más és hogy mennyire imádod a szemét,lábát....?Ha azzal fenyegetőzött,hogy megöli magát akkor mellette voltál elmagyaráztad neki,hogy fontos számodra és megnyugtattad vagy lehurrogtad,hogy beteg és menyjen a pi*ba? Nem akarta,hogy elhagyd,mert szeretett/szeret még ha agressziv volt és megbántott valamivel akkor is!Csupán azt szerettte volna,hogy mellette állj és egy biztos pont legyél az életében. Lehet,hogy ez igy hülyén hangzik,de minden ember más és máshogy reagálunk a helyzetekre....
2011. jún. 8. 18:43
 12/20 A kérdező kommentje:

Az összefüggés csupán annyi,hogy a válaszoló azt tanácsolta(amíg azt gondolta hogy én a férfi szereplője vagyok a történetnek),hogy járjon az exéhez és a második lány(azaz én)feleségnek való.Itt jön be a képbe,hogy én nem akarok olyan nő lenni aki mos,főz néha szex,de a férje/párja közben más nőkre gondol,mert nem kap meg mindent.

Ez pontosan a kérdésemmel egybevág,mert itt látszik,hogy vannak olyan férfiak,akiknek igenis szükséges,hogy a nő vizuális téren többet adjon magából.

Jajj sajnálom,ha valakit bekavartam,tudom zavaros amit kérdezni szeretnék,de látom azért van aki kapisgálja.

És igen az egyik válaszoló írta,hogy a "szerelem"

Talán az dob egy kicsit az együttléteken,hogy szerelmes belém és talán kárpótolja azt,hogy nem vagyok nimfomán:)

2011. jún. 8. 18:45
 13/20 A kérdező kommentje:

Tisztázzuk nem én vagyok a férfi,én a történetben szereplő 2.lány vagyok.Onnan tudom ilyen részletesen,hogy mi volt a kapcsolatba,mert a barátom elmondta,hogy volt egy lány aki ezeket a dolgokat csinálta vele.

Kapcsolatunk elején sok nőről beszámolt,hogy kivel milyen volt a szex stb.

Nagy hiba volt,mert azóta ezen emésztem magam.

2011. jún. 8. 18:48
 14/20 A kérdező kommentje:

Azt,hogy agresszív volt,olyan mértékben értem,hogy az exe többször megütötte a páromat(pedig nem egy nyikhaj pasi,de nem ütötte meg a lányt,mert szerette és nem emelt volna kezet nőre)Ha elment mellettük egy nő lehajtott fejjel járt,mert az utcán ordítozott a csaj ok nélkül.

Megvolt egy hajtincse az első barátnőjétől és a csaj elégette és azt mondta,hogy elátkozta a lányt akié a tincs volt.Tehát Ő tényleg egy beteg ember volt.

2011. jún. 8. 18:51
 15/20 anonim ***** válasza:

"Az összefüggés csupán annyi,hogy a válaszoló azt tanácsolta(amíg azt gondolta hogy én a férfi szereplője vagyok a történetnek),hogy járjon az exéhez és a második lány(azaz én)feleségnek való.Itt jön be a képbe,hogy én nem akarok olyan nő lenni aki mos,főz néha szex,de a férje/párja közben más nőkre gondol,mert nem kap meg mindent."

A válaszoló a gatyájávan hodrja az eszét, nem kell vele egyáltalán foglalkoznod.

"Ez pontosan a kérdésemmel egybevág,mert itt látszik,hogy vannak olyan férfiak,akiknek igenis szükséges,hogy a nő vizuális téren többet adjon magából."

Mit jelent vizuális téren többet adni magadból? O.o

"És igen az egyik válaszoló írta,hogy a "szerelem"

Talán az dob egy kicsit az együttléteken,hogy szerelmes belém és talán kárpótolja azt,hogy nem vagyok nimfomán:)"

Kicsit??? Na, kérdező, elég legyen a kishitűségből! :)

2011. jún. 8. 18:59
 16/20 anonim ***** válasza:

"Azt,hogy agresszív volt,olyan mértékben értem,hogy az exe többször megütötte a páromat(pedig nem egy nyikhaj pasi,de nem ütötte meg a lányt,mert szerette és nem emelt volna kezet nőre)Ha elment mellettük egy nő lehajtott fejjel járt,mert az utcán ordítozott a csaj ok nélkül.

Megvolt egy hajtincse az első barátnőjétől és a csaj elégette és azt mondta,hogy elátkozta a lányt akié a tincs volt.Tehát Ő tényleg egy beteg ember volt."

És ez számodra nem jelzésértékű? :) Ilyet tényleg csak egy ízig-vérig szerelmes férfi tesz meg egy nőért. Ha érzed, hogy szeret, akkor nem értem, ezek alapján miért kételkedsz a kapcsolatotokban.

2011. jún. 8. 19:02
 17/20 A kérdező kommentje:

Vizuális téren többet adni...ez valóban kacifántos.

Úgy értettem,hogy nyilván izgatóbb ha harisnyában és combfixben nyit ajtót a párod,mint az,ha félhomályban lekerülnek a ruhák,de semmi extra.

Jajj meg is válaszoltam a saját kérdésem,csak ne lennék ilyen gátlásos....

Köszönöm,hogy kitartóan próbáltad megfejteni amiket írtam és köszönöm a többi választ is!:)

Ha valaki még idetéved azért leírhatja a véleményét.

2011. jún. 8. 19:06
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok az agresszív ex.

Én a jelenlegi barátnő vagyok,aki kicsit bután fogalmaz:)))

2011. jún. 8. 19:08
 19/20 megax ***** válasza:

csak annyit tudok mondani, hogy ne aggódj...

ha kérdésed van neki tedd fel. Szerintem eszébe se jut az exe melletted...

2011. jún. 8. 19:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok mondani, hogy az igazi Férfiak nem szeretik az olyan nőket,akik nincsenek kibékülve önmagukkal.Pláne,ha még hangoztatják is a pasinak és a pasinak állandóan győzködni kell a nőt arról, hogy igenis ő a legtökéletesebb és nem kell fogynia sehonnan blábláblá.

A pasiknak egy olyan nő kell,aki szereti önmagát.Aki határozott, meg van magával elégedve és képes elfogadni,hogy ő is egy igazi NŐ.Egy kívánatos,szexi nő,aki kell démon,ha kell angyal. Ebből adódik az igazi nőies kisugárzás,amibe a pasik beleszeretnek.

Ja és egy harisnyakötő,egy szexi kombinével,tangabugyival ami tök átlátszó még nincs semmi különös,ezt igazán be lehet iktatni a szexuális együttlétekbe!

Ha kíváncsi vagy dolgokra,akkor merd bevállalni. Lehet egészen odáig ezen fogsz őrlődni,amíg ki nem próbálod.

2011. jún. 8. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!