Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy exed akit valaha nagyon szerettél?
Az első 2 év egy álom vele,az ágyban telhetetlen nimfomán.
Imád beöltözni mindenféle szexi ruhákba(neccharisnya,tűsarkú,szexi fehérneműk)Minden a dugásról szól(mert ez már nem szeretkezés)Az utolsó évbe őrületbe kerget a féltékenységével,rá sem nézhetsz más csajokra,azzal fenyeget,hogy megöli magát ha elhagyod,agresszív.Már azt terezed,hogy elhagyodű8eddig a fenyegetőzés miatt nem tettted)amikor megcsal és vége a kapcsolatnak.
Aztán évek múltán találkozol egy lánnyal,aki szép,kedves és megélt már pár negatív dolgot ahogy(tegyük fel)Te is.
Ez a lány elég visszahúzódó az elején minden értelemben és még szűz.
A kapcsolat tartóssá vállik,felhőtlen,jó a szex,de nem olyan gyakori mint az első kapcsolatban és nem is csak ez a meghatározó eleme.Ha együtt vagytok az szeretkezés legtöbbször(néha persze vadabb)A lány nem szeret az ágyban túl sokat mutatni,mert(ugyan ok nélkül)nem szereti a testét.
A második lány szebb mint az első,csupán annyi a hátrány,hogy nem olyan bevállalós(szexi cuccok terén).Az ágyban sokmindenre kapható.Kivéve az anál vagy pisi/kaki szex:D
Az első csajt el tudná feledtetni veled a második?
Vagy azért eszedbe lennének a forró éjszakák annak ellenére,hogy az utolsó év kínkeserves volt?
Őszinte választ,nekem fontos lenne.
Szerintem a második lány egy olyan aki igazi érték és meg kell becsülni.
A második lánnyal meg úgy tünik súlyos pszichés gondok vannak.(ez a megöli magát,meg agressziv)
És még gondolati szinten sem marad meg?Néha feljönnének az együtt töltött éjszakák vagy,hogy hozzá hasonlítsd fejben a második lányt?(szex téren)
Én vagyok a második lány,gondolom ez már kiderült és sokat gondolok arra,hogy esetleg néha felmerül benne(a páromban),hogy lehetnék jobb is.Ha csúnyán fogalmaznék mondhatnám,hogy egy ku.vát nehéz lekörözni az ágyban.
Lehet butaságokat írok,de sajnos sokszor kattog ezen az agyam,de a páromnak nem akarom felhozni a régi sérelmeit,elég nagy trauma volt az utolsó év azzal a nővel és nem akarom ezt feszegetni.
:D Igen amúgy pont ez az ami zavar,az utolsó válaszoló.Én nem akarok feleségnek való lenni,de akkor ez azzal jár,hogy mindenképp szexmániás cédának kell lennem?
Őszintén érdekel.
"És még gondolati szinten sem marad meg?"
Megmarad, de nem úgy, mint vonzalom, hanem, mint valami taszító erő. Ugyanis, ha 1 évet végigszenvednék így egy nő mellett - szerintem igen valószínűtlen, hogy erre valaha is sor kerülne, bármilyen szerelmes is lennék belé -, akkor mindig az jutna róla eszembe, hogy ő engem mennyire frusztrált a jellemével.
"Néha feljönnének az együtt töltött éjszakák vagy,hogy hozzá hasonlítsd fejben a második lányt?(szex téren)"
Szerintem ilyen nincsen. Nem jobb vagy rosszabb, hanem más.
"Én vagyok a második lány,gondolom ez már kiderült és sokat gondolok arra,hogy esetleg néha felmerül benne(a páromban),hogy lehetnék jobb is."
Bizonyos válaszokból meg látszik az, hogy mégsem derült ki.
Ha valami bánt, beszéld ezt meg a pároddal. Intelligens emberek között ez nem lehet szerintem akadály.
"Ha csúnyán fogalmaznék mondhatnám,hogy egy ku.vát nehéz lekörözni az ágyban."
És a szerelemben? :)))
":D Igen amúgy pont ez az ami zavar,az utolsó válaszoló.Én nem akarok feleségnek való lenni,de akkor ez azzal jár,hogy mindenképp szexmániás cédának kell lennem?
Őszintén érdekel."
Bocs, de ebben mi az összefüggés?
Ha szex van akkor néha hajtépés,paskolgatás,orál meg még sok más van,tehát nem vagyok az a fekszek mint egy darab fa tipus,sőt szeretek irányítani,de vannak stresszesebb napok amikor egyszerűen nincs kedvem a szexhez.
Azonkívül nem tudom elképzelni magam tűsarkú lakkcsizmába és harisnyakötőbe...illetve el tudom képzelni,csak nem merném bevállalni,mert mint írtam nem nagyon szeretem a testem.Meg talán túl ku.vásnak érezném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!