Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk, ti is cikinek tartjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti is cikinek tartjátok, ha a barátnötök nincs fent facebookon?

Figyelt kérdés
Csak mert én nem vagyok, és a barátom néhány napja mondta, hogy ez neki ciki, mert a haverjai azzal szivatják, hogy ha nem tud megmutatni facebookon, tuti csak hazudja hogy jár valakivel, meg ilyenek. erre eléggé begurultam, és mondtam neki, hogy nyilván nem menözésböl jár velem, erre tök kedves lett, és bocsánatot kért. De ez tényleg ciki?
2011. jún. 8. 15:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

17:06

Én nem szenvedek egyáltalán. Ami pedig téged illet, ha jól érzed magad attól, hogy ország-világnak kiadod minden adatodat (igaz, egyszer csak jól fog jönni az a rengeteg spam, vagy kéretlen telefonok), akkor csak gratulálni tudok. Őszintén...

2011. jún. 8. 17:11
 22/31 anonim ***** válasza:
66%
ez egy nagy hülyeség oszt társaim is odavannak ezért a szarért...nem ciki OMG
2011. jún. 8. 17:37
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Annyira felb.sznak ezek a g.ci f.szbúkos kérdések. Már minden ekörül a szar körül forog. Lassan lenéznek mindenkit, aki nincs fent rajta és nem ezelőtt b.ssza el az idejét. Az, hogy ezt így a pofádba vágta, rendkívül tahó húzás volt. Az illető lehet, vagy 15 éves. De ha idősebb, az még szomorúbb. Ha szeretne, leszarná, hogy a p.cs haverjai mit szólnak. Nem vagy fent, és akkor mi a f.sz van? Ne regelj arra a szarra, csak mert ilyen s.ggfej a barátod.

Ha nekem ilyet nyögne be egy csaj, az lenne a minimum, hogy leordítom a francba és felé se nézek többet. Önmagamért szeressen és ne, a barátai véleménye miatt.

2011. jún. 8. 20:59
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Barátom fent van, én nem, és nem is leszek, eddig nem mondta, hogy zavarná, és eszembe sem jutott, hogy ez ciki lenne. Ilyet...
2011. jún. 8. 21:31
 25/31 anonim ***** válasza:
12%

17:11

ha olyan figyelmetlen vagy, hogy megadod a telefonszámodat, címedet vagy akár az e-mail címedet úgy, hogy azt mindenki láthassa, meg is érdemled a hívogatást/spam-et...

miért gondoljátok, hogy annyira rossz, csak azért, mert sok ember regisztrált? főleg azokra gondolok, akik ki se próbálták :D

megfelelő használat mellett nem tudom elképzelni, milyen hátrány származhat ebből...

"Már minden ekörül a szar körül forog" -> esetleg egy példát tudnál mondani?

"Az, hogy ezt így a pofádba vágta, rendkívül tahó húzás volt" -> ha jól látom, bocsánatot kért

"Ha szeretne, leszarná" -> ebből a beszélgetésből te azt szűrted le, hogy a kérdezőt nem szereti a barátja?

egyáltalán miért "gurultál be" attól, hogy be/meg szeretne mutatni a barátainak? természetesen, nyilván nem menőzésből jár veled, kivéve, ha már voltak erre utaló egyéb jelek. (vagy fennállnak jelentős társadalmi, anyagi különbségek)

2011. jún. 9. 19:34
 26/31 anonim ***** válasza:
76%

"Már minden ekörül a szar körül forog" -> esetleg egy példát tudnál mondani?

Amikor 14-20 éves - de még felette is - azon keseregnek, hogy azért nincs senkijük, mert nem elég menő az adatlapjuk. Amikor már az is ciki, hogy valakinek csak 80 ismerőse van. Ha valaki nincs fent, akkor a pofájába vágják, hogy nem létezik. Akiknek azaz életük, hogy az összes képüket feltolják és ülnek felette, hogy vajon mikor fogják lájkolni. A lájk kifejezés sajnos bekerült a mindennapi szóhasználatba. Leforgattak róla egy filmet, ami természetesen Oscar-díjra kellett jelölni. Előtte persze agyon reklámozták és mindenkinek a pofájába vágták a facebookot. Szerencsére csúnyán megbukott az átadón.

A fent leírtak pedig nem egyedi esetek, mert több millió ilyen függő idióta él a világon és egyre többen vannak.

2011. jún. 10. 02:14
 27/31 anonim ***** válasza:
53%

köszönöm a részletes választ, már csak három kérdés maradt a kettővel ez előtti hozzászólásban megválaszolatlanul

ha azok is megválaszolásra kerülnek, talán közelebb kerülünk a probléma megértéséhez/megoldásához :)

2011. jún. 10. 16:27
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem azért gurultam be, mert meg akart mutatni a barátainak, hanem mert nagyon jol tudta, hogy utálom a facebookot, mondtam már neki elégszer. Elvileg elfogadta. Gyakorlatilag, ha én nem problémázok azon, hogy ö fent van, akkor neki miért kell egyfolytában azon siránkoznia hogy én meg nem vagyok fent? Nincs bajom azzal, ha ö használja, de azt fogadja el, hogy én nem akarom!
2011. jún. 10. 18:58
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

szóval már előzőleg is mondtad neki, hogy utálod a facebookot. így már érthető.

esetleg meg tudnád mondani, miért nem kedveled a közösségi oldalt? vagy te is a fent említett okok miatt nem regisztrálsz?

az eredeti kérdésre válaszolva: egyáltalán nem gáz, illetve akik szerint nem léteznek a facebook regisztrációval nem rendelkező személyek, azoknak súlyos problémái lehetnek :D

2011. jún. 10. 23:27
 30/31 A kérdező kommentje:
Eleve nem igazán szeretem a közösségi oldalakat. Iwiw-em sem volt soha, meg semmi más sem. És azért mert akik nekem fontosak, azokkal személyesen találkozom, akik meg nem, azokkal nem jopofizok gépen. A facebookot meg azért utálom különösen, mert tini vagyok, és a korombeliek ezen élik az életüket. Nem vicc, vagy tulzás: ezen dumálnak, ezen lájkolgatnak, ezt nyomatják szünetekben, ezt nyomatják orán, hétvégeken egyikük sem megy sehova, mert otthon ülnek a gép elött. Ilyen nagy változást a tinik életmodjában szerintem még egy közösségi oldal sem váltott ki.
2011. jún. 11. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!