Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk, ti is cikinek tartjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti is cikinek tartjátok, ha a barátnötök nincs fent facebookon?

Figyelt kérdés
Csak mert én nem vagyok, és a barátom néhány napja mondta, hogy ez neki ciki, mert a haverjai azzal szivatják, hogy ha nem tud megmutatni facebookon, tuti csak hazudja hogy jár valakivel, meg ilyenek. erre eléggé begurultam, és mondtam neki, hogy nyilván nem menözésböl jár velem, erre tök kedves lett, és bocsánatot kért. De ez tényleg ciki?
2011. jún. 8. 15:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%

egyáltalán nem az. a közeljövőben sztem én is törlöm magam...

18/F

2011. jún. 8. 15:47
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

NEM:)

Ugyanis én 21 éves pasi vagyok, aki nem használ facebookot.).

Ha ezer ember leugrik a kútba, akkor nekem nem kell, ha nem akarok, csak azért mert már 1000-en megtették.

2011. jún. 8. 15:47
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
dehogy ciki!! ha ezen múlik a kapcsolatotok inkább most legyen vége
2011. jún. 8. 15:48
 4/31 A kérdező kommentje:
Jo hallani, hogy vannak még ilyen emberek.(:
 5/31 napietus ***** válasza:
100%
nem vagyok iú, de szerintem az a elfogás a ciki, hogy ha valki nincs fenn ilyen oldalakon, akkor már nem is létezik. én fenn vagyok, de egy csomó barátom meg családtagom nincs fenn, most akkor ők nincsenek is? elég gáz pasid van, bocs...
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Én például kifejezetten rühellem a faszbukot, és mindent amit képvisel. Az a cég összegyűjti a személyes adataid, és mindenkinek kiadja! Szerintem a pasid ciki. Na meg a haverjai.
2011. jún. 8. 15:50
 7/31 anonim ***** válasza:
38%
regisztrálj és lájkolj mindent és mindenkit
2011. jún. 8. 15:51
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a szégyen hogy neked nincs, hanem az h a haverjainak kell bizonygatni.

Senkinek semmi köze hozzá, ha kép jó nekik azt úgyis tud mutatni a palid.

9/31 anonim ***** válasza:
100%

nekem sincs, barátnőmnek van, és nem szólt még érte hogy gáz lenne, ő se függő szerencsére, csak fennvan. iwiwem van, arra is elég nehéz volt rávenni hogy regeljek, hátmég hogy bejelölgessem az ismerőseim. most mégegy ilyen szart? minek... haggyanak má...

aki szerint meg ez ciki, azt tudom sajnálni, és nemérdekel tovább a véleménye, éljen a maga kis cybervilágában az életét a neten...

10/31 anonim ***** válasza:
60%

15.50

Máskor jobb kifogást találj, ugyanis az emailed is kiderít mindent.

2011. jún. 8. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!