Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk, ti is cikinek tartjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti is cikinek tartjátok, ha a barátnötök nincs fent facebookon?

Figyelt kérdés
Csak mert én nem vagyok, és a barátom néhány napja mondta, hogy ez neki ciki, mert a haverjai azzal szivatják, hogy ha nem tud megmutatni facebookon, tuti csak hazudja hogy jár valakivel, meg ilyenek. erre eléggé begurultam, és mondtam neki, hogy nyilván nem menözésböl jár velem, erre tök kedves lett, és bocsánatot kért. De ez tényleg ciki?
2011. jún. 8. 15:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
58%
Jajj Istenem, ha a haverjainak akar mutogatni, akkor rakjon fel egy közös képet... Egyébként én se nagyon akartam facebookra regisztrálni, csak aztán rám erőltették és nem is használom igazán, mert idegesít az egész facebook.
2011. jún. 8. 15:55
 12/31 anonim ***** válasza:

15:53 (15:50-es vagyok)

Max egy nevet, de még azt sem feltétlen, ha van annyi sütnivalód, meg lehet változtatni azt a nevet (pl. Gmail-nél én is ezt teszem). És a faszbuk meg mindent KIAD szabályosan KIAD, nem arról van szó, ha pl. küldesz egy e-mail-t, tudni fogják a neved, ez a cég mindent nyilvánosságra hoz, ami az adatlapodon van (ugye nemcsak nevet írsz ki, hanem (ha vagy olyan hülye és kiírod) a telszámod, stb...). Különben is mit véded te ezeket? Fizetnek téged vagy mi???

2011. jún. 8. 16:01
 13/31 anonim ***** válasza:
38%

16.01

Most mit kiabálsz félsz?

Inkább regisztrált gyorsan és élvezd

2011. jún. 8. 16:08
 14/31 anonim ***** válasza:
46%

Ha valami nincs fent youtube-on, az nem történt meg.

Ha valamit nem talál a google, az nem is létezik.

Ha valaki nincs fent facebookon, az meg sem született.

Egyébként aki nincs fent facebookon, az lemaradhat dolgokról, könnyű kapcsolatot tartani a régen látott barátokkal, összejöveteleket szervezni olyanokkal, akikkel nem találkozol minden nap, stb... persze nem kötelező, és az is elég rossz, ha valaki ott éli az egész életét. Ez olyan, mint aki nem néz TV-t.

2011. jún. 8. 16:10
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
én sem vagyok fenn, régen iwiwen voltam de már egyiken sem. egyszerűen nem érdekel a dolog és eddig még nem is mondta senki hogy ciki lenne. 22L
2011. jún. 8. 16:11
 16/31 anonim ***** válasza:
64%

Gyerekek, gyerekek, de örülnék ha ilyen semmit nemérő problémám lenne..

De komolyan...

2011. jún. 8. 16:11
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a ciki akinek abból áll az egész napja, hogy lájkolgat, meg képeket pakolgat fel magáról. Normális pasi megbecsülne egy olyan csajt aki nem f@szbúkfüggő, mert iszonyatritka már az ilyen csaj, szinte nemis lehet már ilyet találni.
2011. jún. 8. 16:21
 18/31 anonim ***** válasza:
70%

16:08 (gondolom egyértelmű, ki vagyok)

Nem kiabálok, akkor mindent nagybetűvel írnék. A "kiad" szót csak nyomatékosítani akartam, attól tartok,alapvető formaságokkal nem vagy tisztában. Egyszerűen utálom, ha valaki olyasmiről beszél, amiről fingja nincs. Te is beszopódtál abba a szutyokba mi?

2011. jún. 8. 16:22
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
ennel mar csak az rosszabb ha van egy csungo baratnod aki minden letezo fb lepesedet likeolja es kommenteli...
2011. jún. 8. 16:24
 20/31 anonim ***** válasza:
53%

nem értem azokat akik szenvednek, hogy idegesíti őket a facebook, nem regisztrálnak semmi pénzért, törlik magukat, stb...

attól még, hogy regisztrált valaki facebookon, nem kell egész nap azt nézni, viszont bizonyos esetekben nagyon jól tud jönni

2011. jún. 8. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!