Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti is cikinek tartjátok, ha a barátnötök nincs fent facebookon?
15:53 (15:50-es vagyok)
Max egy nevet, de még azt sem feltétlen, ha van annyi sütnivalód, meg lehet változtatni azt a nevet (pl. Gmail-nél én is ezt teszem). És a faszbuk meg mindent KIAD szabályosan KIAD, nem arról van szó, ha pl. küldesz egy e-mail-t, tudni fogják a neved, ez a cég mindent nyilvánosságra hoz, ami az adatlapodon van (ugye nemcsak nevet írsz ki, hanem (ha vagy olyan hülye és kiírod) a telszámod, stb...). Különben is mit véded te ezeket? Fizetnek téged vagy mi???
16.01
Most mit kiabálsz félsz?
Inkább regisztrált gyorsan és élvezd
Ha valami nincs fent youtube-on, az nem történt meg.
Ha valamit nem talál a google, az nem is létezik.
Ha valaki nincs fent facebookon, az meg sem született.
Egyébként aki nincs fent facebookon, az lemaradhat dolgokról, könnyű kapcsolatot tartani a régen látott barátokkal, összejöveteleket szervezni olyanokkal, akikkel nem találkozol minden nap, stb... persze nem kötelező, és az is elég rossz, ha valaki ott éli az egész életét. Ez olyan, mint aki nem néz TV-t.
Gyerekek, gyerekek, de örülnék ha ilyen semmit nemérő problémám lenne..
De komolyan...
16:08 (gondolom egyértelmű, ki vagyok)
Nem kiabálok, akkor mindent nagybetűvel írnék. A "kiad" szót csak nyomatékosítani akartam, attól tartok,alapvető formaságokkal nem vagy tisztában. Egyszerűen utálom, ha valaki olyasmiről beszél, amiről fingja nincs. Te is beszopódtál abba a szutyokba mi?
nem értem azokat akik szenvednek, hogy idegesíti őket a facebook, nem regisztrálnak semmi pénzért, törlik magukat, stb...
attól még, hogy regisztrált valaki facebookon, nem kell egész nap azt nézni, viszont bizonyos esetekben nagyon jól tud jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!